16 sange fra Kim Larsen du skal lære på guitar

Er du også fan af Kim Larsen? Så se her lidt inspiration til nogle gode Kim Larsen sange, som du kan lære.

Kim Larsen er nærmest blevet en nationalhelt. Han har, sang efter sang, tryllebundet os med sine catchy melodier og unikke sangtekster. Derfor er Kim Larsen også blevet en af de mest populære kunstnere, når der skal læres guitarsange.

Derfor har vi valgt i dette indlæg at komme med inspiration til nogle gode Kim Larsen-sange, som du kan lære, hvis du spiller guitar.

Skal du i gang på guitaren? Find guitarunderviser her

Først 8 Kim Larsen-sange (med tilhørende videolektion):

Først får du halvdelen af Kim Larsen sangene. Nemlig den halvdel, hvor vi har lavet gratis videolektioner, som du kan benytte til at lære disse Kim Larsen sange.

Her får du de resterende 8

Her får du de sidste otte Kim Larsen sange, og der er uden tvivl også tale om nogle gode klassikere - som måske med tiden kommer op i kategorien herover - da vi ofte laver nye videoer med Kim Larsen sange.

  • De Smukke Unge Mennesker
  • Flyvere i Natten
  • Hva Gør Vi Nu Lille Du
  • Hvis Din Far Giver Dig Lov
  • Kvinde Min
  • Langebro
  • Masser af Succes
  • Susanne Himmelblå

Derfor skal du lære Kim Larsens sange

Kigger man på det fra et undervisningsmæssigt perspektiv, er der faktisk nogle rigtig gode grunde til, at du skal lære en masse Kim Larsen-numre.

Kim Larsen laver nemlig mange sange, som er bygget på musikalske grundprincipper og med nogle “anerkendte” akkordrundgange. Det betyder med andre ord, at du kan tage mange af de ting, som du lærer og benytte i andre sammenhænge.

Derudover er mange af Kim Larsens sange også relativt lette at lære, og man principielt starte direkte ud med at lære numre som eksempelvis Papirsklip og Haveje – når man begynder på at spille guitar.

Har du brug for hjælp til at komme i gang? Find en guitarunderviser her.

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 6 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Smid en kommentar

Del
Følg os
Find underviser Bliv underviser