6 gode sange til dig, der er ny på guitaren

Her får du seks videolektioner til nogle super gode og lette sange, som du kan lære at spille på guitar.

Hvis du er ny på guitaren, leder du sikkert hele tiden efter nye gode numre, som du kan lære. Du oplever dog måske også at støde ind i nogle sange, som er lidt for svære i første omgang. Derfor har vi her samlet seks gode, simple sange, som du kan lære i vores videolektioner ganske gratis.

Og vi lover, at de er lette.

Ingen barré-akkorder. Ingen svære rytmer. Intet fingerspil.

Kim Larsen - Papirsklip

Et super godt nummer fra den kære Kim Larsen, som ikke kræver de vildeste guitarfærdigheder. Sangen kræver faktisk blot, at du kan følgende akkorder: C, Dm, Am og G.

Oasis - Wonderwall

Måske en af tidens mest karakteristiske guitarrytmer er kommet fra Oasis. Wonderwall er et fantastisk nummer, som hele selskabet altid kan synge med på. Du skal bruge fire akkorder, der nå du ser dem, kan se lidt specielle ud, men det er alle ret lette at lære - det er Em7, G, Dsus4 og A7sus4.

Bob Dylan - Knocking On Heavens Door

Endnu en klassisker. Dette nummer et af mine første, da jeg begyndte til guitarundervisning - og jeg har spillet det et hav af gange siden, og jeg lærer det altid selv fra mig, som et af de første, når jeg underviser. Sangen kræver kun akkorderne G, D, Am og C.

Kim Larsen - Joanna

Vi blev nødt til lige at tage en ekstra Kim Larsen sang med på listen, da Joanna også er et fuldstændig fabelagtigt nummer. Her skal du blot benytte akkorderne: G, Am, Dm, C og F.

Beatles - Let It Be

Her har vi igen fat i et herligt nummre. Let It Be er streamet millionvis af gange, og dette selvfølgleig med rigtig god grund. Her skal du blot bruge akkorderne: G, D, Em og C.

Animals - House of The Rising Sun

Et godt nummer, hvor både tempo, rytme og akkorder er til at overskue. For at spille dette dejlige nummer fra Animals, skal du blot kunne Am, C, D, E og F.

Har du bøvl med nogle af sangene?

Hvis du ikke synes, at de er helt så lette, som jeg antyder, bør du måske overveje at finde dig en guitarunderviser. Den personlige feedback gør utroligt meget, når man er i læringsprocessen, og så har man også en tendens til at øve lidt mere, hvis man ved, man skal hen og viser det frem til en underviser.

Du kan finde vores liste af guitarundervisere her.

Og inden jeg slipper dig ...

Hvis du kunne lide ovenstående videoer, kan du følge vores kanal, så du automatisk bliver holdt opdateret, når vi laver nye. Du kan følge den ved at benytte linket herunder.

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 6 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Smid en kommentar

Del
Følg os
Find underviser Bliv underviser