Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Black Friday-tilbud på musikinstrumenter

Leder du efter en god undskyldning for at købe nyt gear? Den er her: Black Friday. Køb musikinstrumenter på tilbud.

 •  kommentarer

Så rundede klokken midnat, og det er nu officielt Black Friday. Flere instrumentforhandlere har kørt med nogle Black Friday-tilbud hele ugen, men i dag går det for alvor amok med de gode tilbud. De fleste musikere kender til det, at det er meget rart at finde en god undskyldning for, at man kan købe lidt nyt gear - og det må man sige, at Black Friday er.

Her på siden vi liste de webshops som sælger instrument og har Black Friday-tilbud på deres hjemmeside.

Find Black Friday-tilbud her

Black Friday tilbud hos Danguitar
Black Friday tilbud hos Thomann
Black Friday tilbud hos Musik 24/7
Black Friday tilbud hos Drumcity

Populære instrumenter på Black Friday

Når vi kommer ind i en tilbudstid som denne, er der nogle instrumenter, som er særligt populære at handle. Ofte bliver det købt lidt dyrere instrumenter, da det er her, man virkelig kan mærke besparelsen. Køber man et dyrt instrument til +10.000 kr., vil en besparelse på “blot” 10-15% give en stor økonomisk gevinst.

Det er eksempelvis tilbud på produkter som:

Gode Black Friday råd

Når du er på udkig efter Black Friday tilbud, er det vigtigt, at du tager dig nogle forholdsregler, så du rent faktisk ender med at have gjort et rigtig godt kup. Herunder har vi samlet nogle gode Black Friday råd til dig, der ønsker at være godt klædt på til tilbudsjagten.

Er det nu også et tilbud?

Desværre har mange butikker haft en trick, hvor de sætter prisen gevaldigt op nogle uger før Black Friday, og så sætter de prisen ned igen på Black Friday. På den måde kan de skiltre med en stor procentbesparelse, selvom den rent faktisk ikke er der. Så forsøg at husk, hvad instrumentet normalt kostede og vurder, om det er tale om et godt Black Friday-tilbud.

Sammenlign priser

Har du eksempelvis fundet et Black Friday tilbud på en guitar, så tjek hurtigt prisen på andre lignende shops. De fleste butikker justerer deres priser ret ofte på Black Friday, fordi de kæmper om at have de bedste priser. Det kan komme til din fordel, hvis du sørger for at holde et vågent øje med de produkter, som du gerne vil købe.

Skynd dig

Det skal naturligvis ikke blive alt for hastet igennem, så du køber noget, du ikke har brug for - men man skal ofte ikke vente alt for længe, for så er der en risiko for, at varen er udsolgt - og tilbuddet er væk. Sidder du med det helt rigtige tilbud foran dig, hvor der er den helt rigtige besparelse, så slå til.

Overvej julegavepotentiale

Hvis du skal købe julegaver til en instrumentglad person i din omgangskreds, kan Black Friday være en oplagt mulighed for at få gjort julegaveindkøbene og samtidigt spare nogle penge. Med Black Friday-tilbud på musikinstrumenter kan du enten spare lidt penge på julegaverne eller give nogle særligt gode gaver - fordi du får nogle bedre priser.

Kig på besparelser i kroner

Med dette punkt mener vi, at du skal passe på med ikke at kigge for meget på procentbesparelser, for de vil afhænge meget af produktets pris. Sparer man eksempelvis 50% på et sæt guitarstrenge, vil der være en økonomisk besparelse i omegnen af 40 kr. Sparer man derimod 10% på en high-end-guitar, kan besparelsen hurtigt ryge op i over 1.000 kr.

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Kommentarer

Seneste nyt på bloggen

Hver tirsdag og fredag deler vi musik fra dygtige, upcoming danske musikere. Herunder kan du se de tre seneste artikler, om ny dansk, fantastisk musik.

d. 28-03-2023 kl. 06:59

Musikinspiration: A Symbol Heavy - Follow the Libertine

Læs indlægget
d. 21-03-2023 kl. 06:59

Musikinspiration: Kasper Søegaard - Det Så Fint

Læs indlægget
d. 17-03-2023 kl. 07:01

Musikinspiration: Azilda - till you hurt me (love this city)

Læs indlægget
d. 14-03-2023 kl. 07:03

Musikinspiration: anmar - Lille Pige

Læs indlægget
 Find underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR