Lær 5 skønne børnesange på guitar

I denne artikel kan du med vores videolektioner lærer fem sjove, hyggelige, kendte børnesange.

Der er noget helt særligt over børnesange. Det bringer os tilbage til barndommen, når vi hører de sange, vi er vokset op med. Nu kan du være med til at give disse skønne oplevelser videre til børn i din omgangskreds. Det kan være, at der er kommet en lille ny til verden i din familie, du har et vennepar med et barn eller du arbejder som pædagog.

Det er dog ikke altid, at det er de danske børnesange, der findes utallige guides til at spille, da her oftest er tale om store udenlandske hit.

Men det skal være slut - nu har vi lavet fem videoguides til dig med gode danske børnesange.

Og husk, alle videoerne er danske og 100 % gratis.

Lille Peter Edderkop

Hvem husker ikke denne fremragende klassiker fra de unge år. Lille Peter Edderkop har en plads hos de fleste danskere, og der findes ikke mange danskere, der ikke kan synge med på teksten.

Puff den magiske drage

Endnu en herlig sang, som kan få de fleste børn til at drømme sig hen til en magisk verden, hvor der eksisterer drager og andre sjove fabeldyr.

Se den lille kattekilling

Igen har vi fat i en sang, som vi fleste af os er vokset op med. Rigtig mange forældre har sunget lige netop denne sang for deres børn.

Mariehønen Evigglad

Vi bevæger os bestemt ikke væk fra den klassiske boldgade, når vi tager fat i Mariehønen Evigglad. Det er et dejligt nummer og en sang som alle børn er glade for.

Tom Dooley

Måske den mindst kendte vi tager fat i her i indlægget, men derfor skal man ikke kimse af Tom Dooley. Det er en nummer som bringer mange glade spilletimer med sig. Her tager vi sangen med den engelske tekst, men denne kan man let selv udskifte med den danske, hvis det ønskes.

Har du udfordringer med disse børnesange?

Selvom ovenstående sange er i den lette ende af skalaen, kan det være nødvendigt at finde en dygtig guitarunderviser, som kan hjælpe dig med at lære dem.

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 6 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Smid en kommentar

Del
Følg os
Find underviser Bliv underviser