Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Success eller nedgang for Lukas Graham?

Er Lukas Grahams peak ved at være ovre? Eller venter vi bare på det næste store fra de danske hitmagere.

 •  kommentarer

Herhjemme i Danmark har Lukas Graham længe formået at slå igennem og været et kæmpe hit blandt mange forskellige aldersgrupper. Ydermere har det været svært at undgå at høre om Lukas Grahams store success i udlandet, hvor gruppen gang på gang har formået at opnå flotte placeringer på store hitlister. Men kan denne succes blive ved med at fortsætte?

Fra nr. 3 til nr. 10 på Billboard listen

Der er i den sidste uge blevet skrevet om i medierne, at Lukas Grahams succes i udlandet er nedadgående, eftersom bandets placering på Billborad listen er forringet. I sidste uge kunne Lukas Graham findes på en 3. plads på Billboard 200 listen, hvor de både slog Rihanna, Justin Bieber og Adele. I denne uge er de dog at finde på en 10. plads overgået af de tre ovenstående store sangere. Men en 10. plads blandt 200 på den liste, der anses som værende den mest prestigefyldte hitliste verden over, må nu stadig siges at være mere end godt gået.

Det kan være svært at opretholde samme plads på listen. Det er dog ikke ensbetydende med, at Lukas Grahams succes er på vej nedad - tværtimod. På Billbord Hot 100 listen ligger bandet på en flot 3. plads, og de slår dermed både Justin Bieber og Adele. Udover deres succes i USA, hvor de på nuværende tidspunkt turnérer rundt i landet, har de også stor succes i lande som Storbritannien og Australien.

Vil du lære at synge som Lukas Graham? Se vores sangundervisere her.

De 5. mest streamede på Spotify

Der er vidst ingen tvivl om, at succesen alligevel fortsætter for Lukas Graham i udlandet, eftersom musiktjenesten Spotify nu har offentligtgjort de mest streamede sange. Bandet kan derfor nu kalde sig for de 5. mest streamede på Spotify verden over med nummeret “7 years”. Her overgår de blandt andet Justin Biebers hit “Love Yourself”, som har en placering på en 10. plads. På denne liste i USA indtager Lukas Graham en flot 4. plads, mens de i England sniger sig en placering højere og indtager dermed en 3. plads.

Derudover får Lukas Graham stor ros i den amerikanske presse i takt med deres stort set udsolgte turné “overthere”. Her er både fans og anmeldere ellevilde med den danske gruppe, som har ryg for at skabe en fest på scenen.

Én ting er sikker - bandet har uden tvivl talent med den anerkendelse og succes i udlandet og ligeledes herhjemme. Der er ingen tvivl om, at vi danskere i den grad kan være stolte af gruppens store succes, som endnu engang sætter Danmark på verdenskortet.

Christina Friis Serritzlev

Christina Friis Serritzlev

Freelance tekstforfatter

Til dagligt studerer jeg kommunikation, og så brænder for at blogge om musik på MUUV.DK. Jeg nyder at holde mit journalistiske spotlight rettet skarpt på den danske og internationale musikscene.

Kommentarer

Seneste nyt på bloggen

Hver tirsdag og fredag deler vi musik fra dygtige, upcoming danske musikere. Herunder kan du se de tre seneste artikler, om ny dansk, fantastisk musik.

d. 28-03-2023 kl. 06:59

Musikinspiration: A Symbol Heavy - Follow the Libertine

Læs indlægget
d. 21-03-2023 kl. 06:59

Musikinspiration: Kasper Søegaard - Det Så Fint

Læs indlægget
d. 17-03-2023 kl. 07:01

Musikinspiration: Azilda - till you hurt me (love this city)

Læs indlægget
d. 14-03-2023 kl. 07:03

Musikinspiration: anmar - Lille Pige

Læs indlægget
 Find underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR