Alexander H. Thorn

300 kr. for 60 min.

Steder

  Lokale: 2500 Valby
  Online

Favoritgenrer

BluesFunkFusionJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Alexander og jeg har undervist både øvede og begyndere igennem flere år. Jeg underviser i KBH. I min undervisning fokuserer jeg på den enkelte elev. Her har vi mulighed for at arbejde med improviserede soloer, nodelæsning, kunsten at få en god lyd, at spille den gode melodi, udvidelsen af register, teknisk overskud, frasering og meget mere. Det er sjovt at spille saxofon og alle kan lære det!
Jeg underviser også i sammenspil, hørelære og komposition/arrangement.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Alexander Hagel Thorn har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Alexander kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er en saxofonist der bor i Københavnsområdet. Professionelt har jeg spillet en del jazz (både big band og small groups), pop/rock med forskellige kunstnere, med mine egne bands og meget mere. Jeg har undervist en del privat, lidt på musikskole og i gymnasiet. Som kun 18-årig var jeg med i talentprogrammet Swinging Europes Trainee Band og to år senere blev jeg særligt spurgt om jeg ville med igen på et all-star hold af tidligere medvirkende. Dette var under ledelse af bassisten Bo Stief. Jeg har undervist gennem flere år og har undervist både øvede og begyndere. Inden konservatoriet gik jeg både på MGK, Musikskole og Sankt Annæ Gymnasium. Jeg fik her mulighed for at prøve kræfter med også at spille klassisk musik, selv om jeg senere valgte at specialisere mig inden for rytmisk musik.

Alexander Hagel Thorn  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked