Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Anders Høy Hansen

150 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø
  Lokale: 2100 København Ø
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

JazzKlassiskWorld

Personlig beskrivelse

Hej! Jeg er en ung mand på 23 år, som elsker at lytte til musik, snakke om musik og ikke mindst at udøve musik! Det sidste har jeg efterhånden gjort på en lang række instrumenter, men har generelt haft mit udgangspunkt på klaveret. Min undervisning er bygget op omkring læring af en masse melodier og sange og derudover vil jeg byde på nodelæsning, teknik-øvelse og teorilære - såfremt det ønskes. Jeg selv mener nemlig, at disse elementer udgør en nødvendig grobund for en selvstændig musikalsk udfoldelse i det hele taget, og jeg har altid selv fundet disse discipliner spændende. Derfra vil jeg sætte nogle rammer, som gerne skal give plads til kreative indspark fra elevens side. Det er nemlig DIG der er interessant, og det er når DU kommer i fokus, at det først bliver rigtig sjovt at spille musik. Den kreative del kan (afhængigt af niveau) bestå lytteopgaver, kunsten at improvisere (at skabe soloer) eller ved skabelse af egne kompositioner. Mit brede kendskab til genre, instrumenter og erfaring i sammenspil vil desuden blive draget ind i undervisningen hvis det bliver relevant.

Jeg har efterhånden undervist 15+ elever i klaver, hvilket har givet mig mere og mere lyst til at undervise og en erfaring/evne til at gøre det på den enkeltes præmisser og herved gøre det sjovere for eleven :-)
Hvor ofte, hvor lang tid og hvor vi mødes kan aftales nærmere. Første gang er selvfølgelig gratis!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anders Høy Hansen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anders kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er dimitteret fra Aurehøj Gymnasium med Musik og Matematik på højniveau. Derudover har jeg gennem 11 år spillet en række forskellige instrumenter (el-bas, trommer, guitar samt lidt saxofon og nu trompet), men jeg har altid haft et intenst, passioneret og meget stræbsomt forhold til klaver og keyboard. Jeg har modtaget undervisning i både klassisk og rytmisk klaver på Gladsaxe Musik- og Billedeskole igennem 9 år og blevet tildelt en plads på deres talentlinje for særligt ambitiøse elever. Jeg har desuden spillet i 4 forskellige bands undervejs - både som party-band og med eget musik som fokus. 

Jeg starter på Musikvidenskab til september 2020, hvilket jeg glæder mig meget til - da jeg regner med, at denne uddannelse vil ruste mig til at kunne beherske musik-faget på et højere plan og i bredere forstand.
Derudover var jeg en elev på Den Rytmiske Højskole i Vig indtil juni 2017, hvilket bla. har været med til at målrette mig hen imod et langt liv med musikken i fokus.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR