Anders Jørgensen

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 5000 Odense C

Favoritgenrer

DanceElektroniskJazzKlassiskPopRockSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Anders Jørgensen

Personlig beskrivelse

Jeg er en mand på 30 år. Som elsker at spille musik. Jeg har 5 års erfaring i at undervise. Mit mål er at give eleven den samme spilglæde som jeg selv har bibeholdt i mange år, og er en stor del af den jeg er i dag. For mig handler det om at man får en god første gangs oplevelse. Jeg er meget opmærksom på at der er forskellige måder, at videre give sin viden på.

Det kan være meget varieret for hver enkel elev, hvordan man lære bedst. Jeg har spillet lige siden jeg var 9 år, og har prøvet rigtig mange ting. Har spillet rigtig mange stil arter såsom- (jazz, klassisk, swing, pop, country, rock, progressivrock, funk), Jeg har haft 5 forskellige lærer i den tid jeg har spillet. Jeg har viden omkring teori og nodelæsning.

Jeg har stærkt overvejet konservatoriet- Men lige p.t har jeg travlt med arbejde og min fritid går med at udfylde en rolle i et ambitiøst rock band Odense. Jeg har en bred viden inde for samspil med andre. Kontakt mig endelig hvis du eller dit barn kunne have interesse i at lære at spille. M.v.h. Anders Romesh Jørgensen

Skriv en mail til mig på (mail skjult)">(mail skjult), eller ring direkte på mit mobil nr.(telefon skjult)  

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anders Jørgensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anders kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

PAU Uddanelse- Pædagogisk Assistent. Vikar og pædagog medhjælper på Paarup Skolen.
Anders Jørgensen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR