Anders Malta

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionJazzKlassiskLatinR&BReggaeSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg er en forholdsvis ung underviser hvilket mærkes meget i min undervisning, dog har jeg allerede en del erfaring med at undervise. Mine elever har spændt fra alderen 5-42 år, og jeg har et godt greb på at undervise på de mange forskellige niveauer. Jeg kan undervise i Trombone/trækbasun, Euphonium, Baryton, Althorn, ventilbasun, Tuba, Teori, Hørelære og sammenspil. Der er forskel på hvordan de forskellige "fag" kan foregå og undervisningens form aftales i samarbejde med eleven. De sidste 5 år har jeg undervist og jeg har haft elever i alle de førnævnte fag. Undervisningen kan foregå hos mig eller eleven.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anders Malta har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anders kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er en ung Freelancemusiker og studerer på konservatoriet. Jeg har spillet musik i 14år og jeg har de sidste 5 år også undervist. Min erfaring indenfor musik spænder bredt, men mine spidskompetencer ligger primært indenfor jazz både teoretisk og praktisk. Jeg er en aktiv musiker og jeg har mine ben godt nede i det københavnske jazzmiljø, og jeg er meget ude at spille. Min erfaring med teori og hørelære (både klassisk og rytmisk) er ret stor da det er et emne der interesserer mig meget.

Anders  Malta  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR