Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Anders Nielsen

100 kr. for 40 min.

Steder

  Hjem: 9210 Aalborg SØ
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Favoritgenrer

AmbientBluesElektroniskPopR&BRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Anders NielsenSoundCloud-profil for Anders Nielsen

Personlig beskrivelse

Hej!

Mit navn er Anders Nielsen, og til dagligt går jeg på STX, hvor jeg studerer musik, engelsk og samfundsfag.

Jeg har altid været meget engageret i skolen og på mit gymnasie, samtidig med, at jeg har plads til at være velfungerende i det sociale, og stadig have tid til at lave musik i hjemmet. Gymnasiet har også givet mig mange muligheder for at spille med andre musikere, samt optræde til forskellige koncerter, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg er nu igang med mit sidste år på STX, og jeg er klar og har lyst til at lære fra mig, til dem der har lyst til at lære. Derfor har jeg også valgt en lav pris, da selve undervisningsforløbet også vil være en oplevelse for mig.

Jeg håber vi ses til en undervisningstime, hvis ikke flere :)


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anders Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anders kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

I de sidste 6 år har jeg brugt størstedelen af mit liv på musikken, da det er det jeg brænder for. Det startede ud med guitarspil, og det er senere hen også gået over i musikproduktion. Da jeg er igang med at studere musik på STX, har jeg også meget viden om musikteori, hvilket jeg vil implementere i undervisningen, alt efter, hvor meget teori eleven føler for at lære.

Da jeg var yngre gik jeg på forskellige undervisningsforløb på det Nordjyske Musikkonservatorium, hvor jeg har modtaget 40 undervisningslektioner på guitar, 10 lektioner på bas og 10 lektioner på sammenspil og rytme.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR