Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Andreas Larsen

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2500 Valby
  Lokale: 1432 København K

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientDanceElektroniskFunkHiphop/RapPopRockSoul

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg er 23 år gammel og har spillet klaver siden jeg var 7 år. 

Jeg bevæger mig i mange forskellige genre - primært pop, rock og elektronisk musik. 

Jeg har undervist børn, unge og voksne mennesker siden 2014 i rytmisk klaver, som er mit hovedinstrument. Derudover underviser jeg i human beatbox, som jeg har praktiseret siden jeg var 12 år og har brugt sideløbende i forskellige musikalske sammenhæng. 

Jeg brænder for at give glæden ved at spille og skabe musik videre til andre mennesker. Det jeg lægger størst vægt på i min undervisning er, at eleven skal have det sjovt, og at eleven kan mærke at blive mødt i øjenhøjde, så der er en god kontakt. God energi er utrolig fundamentalt for mine timer.

Jeg tilpasser undervisningen til den individuelle elev alt efter alder og niveau, og spotter hurtigt hvilken type menneske jeg sidder overfor, så jeg ved hvordan eleven lærer bedst fra start. Nogen lærer bedst ved at spille noder, andre ved øre eller ren føling. Jeg nyder især at være kreativ med elever, som har interesse i at skrive deres eget materiale. 

Jeg underviser både nybegyndere og folk som gerne vil tage deres klaverspil til næste skridt ved f.eks. at skrive deres eget musik, blive bedere til teori og hørelære eller bare gerne vil kunne spille en masse fede sange på klaver. Når det kommer til human beatbox levere jeg undervisning til både begyndere og øvede. 

Jeg spiller i forskellige projekter som pianist eller medvirker som human beatboxer. De seneste par år har jeg også brugt meget tid på at producere i mit hjemmestudie, og arbejde løbende på at udvikle min egen og andres musik. 

Har du interesse i at høre og se hvad det er for noget musik jeg selv laver, kan du se min youtube video her på siden hvor jeg både bruger klaver og human beatbox. 


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Andreas Larsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Andreas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg tog i 2013 - 2016 en MGK uddannelse med klaver som mit hovedfag. Siden starten af uddannelsen begyndte jeg så småt at undervise, og har siden opbygget et stort net af klaver elever. 

Jeg har ofte afholdt workshops i human beatbox, men har primert haft en til en undervisning i dette. 

Derudover har jeg siden 2015 været ansat som pianist i et gospel kor (Gospel United) og står for at lære koret deres stemmer og spille med til koncerter året rundt. 

Som udøvende musiker har jeg arbejdet med en bred vifte af artister i mit netværk, og været ude og spille på både små spillesteder og store festivalsscener. 

Produktion og sangskrivning er også en stor del af mit musiske virke, og jeg har for nyligt færdig produceret en EP for Novata Muse, som er en dansk upcomming sangerinde i det alternative pop miljø. 

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR