Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Andreas Møller

310 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkJazzKlassiskLatinPopRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Som musiker favner jeg ret bredt, arbejder både med jazz, latin, klassisk, electronica og forskellige pop-genrer, men mit udgangspunkt er jazz. Som underviser lægger jeg vægt på at gøre eleven til en selvstændigt tænkende musiker, samt at give eleven de nødvendige færdigheder til at eksekvere musikalske ideer. Undervisningen tager udgangspunkt i repertoir, men emner som fx. teknik, teori og rytmisk træning vil også indgå i undervisningen når det er aktuelt. Læs mere om undervisningen på: http://www.klavertime.dk/


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Andreas Møller har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Andreas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet jazz-pianist fra Amsterdam konservatorium 2005, med speciale i undervisning af improvisation. Jeg har flere års erfaring som underviser, både privat og som aften- og musik-skolelærer, på mange forskellige niveauer.
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR