Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Andreas Sørensen

50 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 7100 Vejle

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkFusionHiphop/RapJazzMetalPopPunkR&BRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Er en efterhånden habil trommeslager i diverse stilarter. Mit mål er at give eleven den bedste start på trommerne! Da jeg har startet min "karriere" som privatelev, tænkte jeg at det ville være fedt at kunne give noget af oplevelsen videre! Jeg tilbyder en solid og grundlæggende undervisning, der kommer hele vejen rundt om selve emnet 'at spille trommer'. Jeg anbefaler dette som en mulighed for undervisning, indtil man bliver optaget på musikskolen (vedvarende undervisning er selvfølgelig også en mulighed!) NB: Da mit skema er varierende foretrækker jeg, ikke at have en fast undervisningsdag.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Andreas Sørensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Andreas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet trommer i 7 år. De første 3 år hos en privatunderviser, og senere både på Vejle musikskole og Billund kulturskole. Derudover spiller jeg på mit 3 år i Billund/Legoland garden. Har desuden en del live erfaring!
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR