Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Anete Riis

350 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionJazzLatinMetalPopPunkR&BRockSoulSwing

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Anete Riis

Personlig beskrivelse

Tak for din interesse for at gå til sang.

I sangtimerne tager vi udgangspunkt i dine ønsker og mål, og vi sætter niveauet, så det passer til dig og din udvikling.

Du får undervisning i sangteknik, og du lærer hvordan man fortolker en sang. Til at forstå sangteknikken, bruger jeg stemmeforsker Cathrine Sadolins bog om sangteknik, der hedder "Komplet Sangteknik". Jeg har klaver som bi-instrument, og akkompagnerer til din sang.

Når man synger bruger man hele kroppen som instrument. Derfor handler sang også om, hvordan man passer på sin krop og styrker kroppens muskler. Jeg træner selv cardio, styrketræning og kampsport.

Du må meget gerne sende en mail til mig privat på mail@praise.dk så jeg kan besvare din henvendelse med det samme.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anete Riis har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anete kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, og har over 30 års undervisningserfaring på alle niveauer og i alle aldre.

Jeg har undervist i sang, sammenspil og klaver på musikskoler, MGK og konservatorier. Jeg leder musik og bevægelseshold for forældre og små børn i Den Danske Folkekirke og har også undervist privat. Jeg afholder gospelworkshops, sangevents og polterabends.

Ved siden af musikundervisningen, har jeg et virke som professionel sanger. Jeg har siden år 2000 været leder og forsanger i gospelorkesteret Praise (www.praise.dk), som har lavet en lang række koncerter samt afholdt teambuildingkurser for erhvervslivet og afholdt gospelworkshops. Man kan læse hele mit CV på www.praise.dk

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR