Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Anna B. L. Nielsen

100 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 2900 Hellerup

Instrumenter

Favoritgenrer

Klassisk

Personlig beskrivelse

Jeg er en pige på 22 år, som til hverdag går på medicinstudiet i København. Jeg har undervist nybegyndere i klaver i fire år, og jeg elsker det.
Varigheden af lektionerne er vejledende. Vi kan aftale forskellige længder. I udgangspunktet foreslår jeg at mindre børn tager 30 minutters lektioner, da det er så længde deres koncentration holder. Ellers kan vi tage 45 min for 150 kr og 60 min for 200 kr.
Jeg underviser både hjemme hos mig selv og ude hos mine elever, dog tager jeg 50 kr ekstra pr. gang for at skulle tage ud.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anna Bolette Lund Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anna Bolette kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet cello i 18 år og klaver i 15 år. Jeg har uddannet mig på MGK med hovedfag på cello, men har valgt at undervise i klaver, da det er det instrument, jeg selv bruger mest tid på nu.
Jeg har gået på Sankt Annæ Gymnasium fra 3. klasse til 4.g, hvor jeg har modtaget undervisning i sang og hørelære.
Jeg har allerede haft 9 elever, som er blevet så gode, at jeg har sendt dem videre til nye lærer.
Jeg underviser også i gymnastik, som jeg har gjort de sidste 9 år. Her har jeg også med børn at gøre, og jeg har derfor rigtig meget erfaring med at undervise børn.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR