Anna Schønebeck

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Instrumenter

Personlig beskrivelse

Musik og særligt sang har altid været en stor passion hos mig, og jeg har erfaret gang på gang, hvordan sang kan give stor glæde i hverdagen. Jeg har også erfaret, hvordan man kan udvikle sig og blive en bedre sanger ved blot at have de rette sangteknikker og gode opvarmningsøvelser på plads.

I min undervisning arbejder jeg ud fra Cathrine Sadolins teknikker kaldet Complete Vokal Technique (CVT). Her arbejder vi bl.a. med de 4 funktioner: Neutral, Curbing, Overdrive og Edge (også kendt som Belting).

Måske du allerede har hørt lidt om disse 4 funktioner. Hvis ikke, så fortvivl ej, vi tager det stille og roligt. Det vigtigste i min undervisning er, at det er sjovt, lærerigt og at du går glad hjem. Derudover starter vi altid undervisningen med gode opvarmningsøvelser, så vi ikke slider på stemmen.

Første lektion:

Til den første lektion tager vi udgangspunkt i det, som du gerne vil opnå med sangundervisningen. Det kan være, at du gerne vil blive bedre til at synge din yndlingssang, eller måske du gerne vil lære lidt om de forskellige sangteknikker. Det kan også være, at du bare gerne vil have et frirum, hvor du kan synge og samtidig lære noget. Hvad end du gerne vil opnå med undervisningen, så er det dig, der bestemmer.

Du er altid velkommen til at skrive en uforpligtende besked, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere. 


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anna Schønebeck har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anna kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet Bachelor i Uddannelsesvidenskab fra Århus Universitet og har arbejdet med læring og undervist siden 2015. Jeg har afholdt musikundervisning på Søborg Skole for en 1. klasse og har derudover selv gået til sangundervisning i 15 år og deltaget i forskellige sangkurser. Jeg har bl.a. taget sangkursus hos Trille Palsgaard, som er førende vocal coach hos profesionelle sangere og skuespillere her i Danmark. Jeg underviser selv i genren pop, da jeg har størst erfaring indenfor denne.

Når jeg ikke underviser i sang, bruger jeg tiden på at øve og spille koncerter i weekenden rundt omkring i Danmark med bl.a. partybandet "Basic Live Support", hvor jeg er forsanger. 

Anna  Schønebeck  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR