Anne B. Pedersen

250 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8230 Åbyhøj

Instrumenter

Favoritgenrer

JazzMusicalPopSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Anne Birgitte Pedersen

Personlig beskrivelse

Jeg er en frisk og udadvendt kvinde på 35 år. Jeg startede med at lære at spille klaver da jeg var 5 år gammel, og har spillet i 30 år, uden nogen som helst pause. Jeg elsker det her instrument og de mange muligheder det giver. Jeg er kreativ med musik og tegning - elsker at gå lange ture i naturen og at fotografere naturen. Jeg elsker dyr, og har to mindre dyr i hjemmet. 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anne Birgitte Pedersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anne Birgitte kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Udover at have læst Musikvidenskab på Århus Universitet har jeg gået på følgende kurser/hold: Det benhårde musikkursus, Musiklinjen på Århus Daghøjskole, og Musiklinjen på den Rytmiske aftenskole. I ca. 4 år har jeg fungeret som pianist for Politiets Bigband + Politiets kor - Politi Sirenerne, men måtte holde pga. manglende tid. Der udover komponerer og skriver jeg min egen musik. Jeg har undervist privat i klaver i 7 år, men måtte holde en pause i et par år, da livet bragte mig i en anden retning. Jeg savner dog at undervise, og vil derfor tilbyde det igen. Som underviser er jeg engageret, tålmodig, og god til at læse de enkelte elever. Jeg har erfaret at vi lærer på forskellige måder, og afprøver derfor gerne forskellige undervisningsmetoder netop for at finde den metode der passer bedst til den enkelte. Jeg har stor tålmodighed mit arbejde og elsker at se fremgang ved den enkelte elev. Jeg har dog ET krav for at du kan gå til undervisning hos mig, og det er, at du er engageret hvilket betyder, at du sørger for at få øvet til hver undervisningsgang. 

Jeg underviser Begyndere og lettere øvet i både Rytmisk og Klassisk. Børn, unge og voksne er velkommen. 

Musikunderviser Anne Birgitte Pedersen

Kontakt Anne Birgitte

Kontakt Anne Birgitte gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked