Anne Sofie Pathuel

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 4200 Slagelse

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkPopPunkRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg er sanger og sangskriver med mange års erfaring indenfor begge felter. Mit fokus er i høj grad respekt for sundheden ved brug af dit instrument, stemmen, med fokus på den rette brug af kroppen i sangen så det bliver så let så muligt at give dig 100%. Men lige så vigtigt er originaliteten og den kunstneriske udfoldelse i min undervisning, det handler om at få dit eget udtryk ud i din sangskrivning og såvel som de versioner du kommer med af andre kunstners musik.

Min undervisning er baseret på mine uddannelser hos Complete Vocal Institute (CVI) og Dansk Filmskuespiller Akademi, som fokusere på hvordan man kan udnytte den anatomiske basis der er en givet fra naturens side, og finde det kunsteriske udtryk der er ligger og gemmer sig i de individuelle personers stemmer og personligheder. På den måder finder man hurtigt det der er mest naturligt for sangeleven at skulle bevæge sig i, og det sted hvor man kan udnytte sit talent til det fulde. Min undervisning handler i høj grad også om at gøre dig scenestræk, og klar til at samarbejde med andre musikere og at performe for et publikum. Jeg arbejder primært inde for genrene: Rock, pop, soul, blues og indie, men har en kendskab til de fleste genre. Hvis du er klar til at arbejde på din sceneteknik, dig som kunstner og din sangteknik håber jeg at hører fra dig!


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anne Sofie Pathuel har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anne Sofie kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet sanger på CVI, Complete Vocal Institute, i år 2014. Derudover er jeg tidligere elev på det dansk filmskuespillerakademi i sang afdelingen, hvor main fokus var på din tilstedeværelse og evne til at portratere dig selv som kunstner. Jeg har mange års erfaring som live musiker, og har spillet i flere forskellige band i professionelle sammenhænge. Derudover har jeg også studieerfaring, og en general stor erfaring indenfor musikindustrien.

Musikunderviser Anne Sofie Pathuel

Kontakt Anne Sofie

Kontakt Anne Sofie gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked