Annie Paulsen

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 3400 Hillerød

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoFunkJazzPopR&BReggaeRockSoulSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Annie  Paulsen

Personlig beskrivelse

Lær din stemme og krop bedre at kende :) OBS: Jeg er på udveksling fra d. 25/8-16/12 2015, så har ikke mulighed for at undervise herJeg er en engageret og kreativ underviser, som tager udgangspunkt i dit behov som elev. Min undervisning bygger på læringsstrategier, hvor samspillet mellem brugen af sangteknik, kropslig udfoldelse og drama er i centrum. Sanginstrumentet skal udforskes både i kroppen og i den dramatiske udfoldelse og jeg har en masse øvelser og teknisk viden, som leder dig ud på en spændende rejse med sangen. Jeg kan undervise i de fleste genre, men har mest erfaring indenfor pop, soul, jazz og gospel. Jeg underviser bl.a. i en solistklasse for unge mellem 10 og 20 år, som er åben for flere elever. (Det koster kun 100 kr. pr. gang for ca. halvanden time.) Derudover underviser jeg også voksne. Min undervisning tilrettelægger jeg naturligvis efter dit behov og det du vil have fokus på. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Annie Paulsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Annie kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har gennemført en 1-årig sanguddannelse på et institut for sangteknik "Complete vocal institute." Derudover har jeg modtaget sangundervisning i 6 år fra forskellige lærere og i solistklasser. I 2012 tog jeg et forberende kursus til musicalakademiet, som hedder "Akademiet for utæmmet kreativitet." Samme år startede jeg på zahle lærerseminarium og samler løbende flere læringsteknikker til mig.
Musikunderviser Annie  Paulsen

Kontakt Annie

Kontakt Annie gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked