Anton Schackinger

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV
  Lokale: 2400 København NV

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionHiphop/RapJazzLatinMetalMusicalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Personlig beskrivelse

Hej kommende elev! 

Mit navn er Anton, jeg er 25 år og spiller primært bas. 

Jeg kan tilbyde undervisning i: Elbas og Guitar på begynder/øvet niveau, Sammenspil, Musikteorie/Hørelære samt Banddoktor.

Jeg er netop blevet færdig med min Bachelor på konservatoriet og jeg leder efter nogle engagerede og nysgerrige elever! Det vigtigste er at DU syntes det er fedt at få undervisning, og føler dig motiveret til at øve hjemme. Begyndere, let øvede og mere erfarne som måske har nogle spørgsmål omkring teori/hørelære/musik generelt eller fx musikbranchen - alle er velkomne. Skal du fx søge ind på MGK eller konservatoriet, eller står dit band og mangler en band"coach", så er det her en oplagt mulighed for at få professionel vejledning. 

Vi tager udgangspunkt i den musik du gerne vil spille, samtidig med at jeg har nogle få ting jeg syntes er vigtige for alle at lære. Jeg underviser både i elbas og kontrabas og vi kan komme rundt om emner som: 

Groove / Solospil / Jazz / Funk / Slap / Hiphop / Rock / Generel teknik / Lyd /  Teori og hørelære (samt noder) / Sammenspil og et hav af andre ting - mulighederne er mange. 

Jeg vægter det kreative element højt hvilket vil sige at vi allerede tidligt i forløbet kommer til at arbejde med at lave egne basgange og spille solo over forskellige numre. 

Kort om mig selv : 

Jeg har spillet musik hele livet og begyndte på bassen som 17-årig. Jeg har spillet alt fra Rock til jazz, Spillet til bryllupper og spillet og udgivet musik med egne bands. Jeg har bla. medvirket på "Ugens Album" på p8 jazz, blevet anmeldt i Jazzspecial og været i både fjernsyn og avis. Jeg har spillet med musikere som bla. Palle Mikkelborg, Bjarne Roupe, Thomas Franck, Jesper Løvdal, Debbie Cameron, Ben Besiakov, deltaget på Vallekilde Summer Session, Jyderup Accordiontræf og spillet på jazzfestivaller i ind og udland. Derudover komponerer jeg musik og spiller med popartister som Jonas Menke, Melissa Inya mfl.

Nordvestkvarteret og undervisningen kan enten foregå her eller hjemme hos dig selv eller i mit øvelokale på Tagensvej ! 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anton Schackinger har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anton kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

MGK Frederiksberg

Syddansk Musikkonservatorium

Deltaget i Engelsholmstævnet, Vallekilde Summer Session, Jyderup Accordiontræf, CPH jazzcamp

Modtager af Idellas studielegat på 25.000 kr

Udgivelser: 

The BlackLeaves - Life Among Ruins

Rufus Spencer - Where the wild wind blows

Støv - I Fuldt flor (LP)

Donatas Petreikis - Meeting Point

Egetfot/saarup/fog/langebæk - Bastion 

Wood Factory - Wood Factory (Ugens album 2 gange på p8 Jazz) 

Andet : https://www.youtube.com/results?search_query=anton+langeb%C3%A6k

https://soundcloud.com/anton-boisen-schackinger-langebaek

https://soundcloud.com/avrieband

Anton  Schackinger  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked