Camilla Flindt

200 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFunkKlassiskPopPunkR&BReggaeRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Camilla Flindt

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Undervisningen

Undervisningen ved mig bygges op efter elevens egne ønsker samt behov. Inden undervisningen starter diskuterer vi elevens behov og tilrettelægger en plan ud fra dette. Denne plan bliver jævnligt revurderet og opdateret, så den altid passer til elevens udvikling. Planen bygges op ud fra elevens niveau, og ønsker til genre/sange, musikteoretisk viden.

Jeg modtager både nybegyndere og erfarne elever både børn og voksne. Jeg bestræber mig på, at give eleven en positiv oplevelse. Jeg ønsker at opbygge elevens selvtillid, dette gøres ved hjælp af at rose og anerkende, samt udfordre eleven på positiv vis.

I løbet af undervisningen gennemgår vi både becifringsspil, akkompagnement og klassisk klaver. Variationen heraf hjælper til både at øge elevens tekniske kunnen samt teoretiske viden. Teori og praksis går hånd i hånd. Undervisningen bygger på at man bliver en god praktiker ved at forstå teorien bag, og forstår teorien bedre ved at bruge den i praksis. 


Fordele ved at spille klaver

·  Klaveret er det eneste instrument, der dækker hele det toneområde, der er til rådighed i den vestlige verden.

·  Hver tone eksisterer kun 1 sted, og de er placeret i en overskuelig række på klaveret.

·  Stamtoner og afledte toner synliggøres via de hvide og sorte tangenter.

·  Klaveret gør det på den måde lettere at få en generel musikteoretisk forståelse, fx for akkorder, noder og basspil.

·  Forståelsen for klaveret gør det derudover også lettere, at lære at spille på andre instrumenter efterfølgende.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Camilla Flindt har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Camilla kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Om mig
Jeg startede at spille klaver i en alder af 15. Siden da har jeg suget og absorberet alt den viden jeg overhovedet kunne. Først i form af musiklinjen på gymnasiet, til sidenhen at tage en bachelor i Populærmusik og Lydproduktion på Aalborg Universitet. Jeg har selv spillet en del både i forskellige bands, men også som soloartist. Nu deler jeg ud af min erfaring, og håber at kunne bringe glæde til andre, der også ønsker at spille klaver.
Musikunderviser Camilla Flindt

Kontakt Camilla

Kontakt Camilla gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked