Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Carlo Becker

250 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2720 Vanløse

Favoritgenrer

AmbientBluesDiscoFolkFunkFusionHiphop/RapJazzKlassiskLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Carlo BeckerSoundCloud-profil for Carlo Becker

Personlig beskrivelse

Baggrund

Jeg hedder Carlo og jeg er en meget glad og åben person. Jeg er vokset op i en familie hvor alle har spillet musik (vi har haft tre forskellige klaverer i stuen man kunne lege med da jeg var barn), så min glæde for musik er kommet meget naturligt.

Jeg startede med at få trompetundervisning da jeg var 7 år. Som 11-årig startede jeg i TIVOLI-Garden, og der gik jeg og fik intens klassisk undervisning i 5 år. Sideløbende spillede jeg i forskellige ungdoms-symfoniorkestre. Derefter gik jeg på Ollerup Musikefterskole og der fik jeg øjnene op for rytmisk musik. Jeg dannede mange forskellige bands og fik erfaring med alle mulige forskellige genrer og jeg eksperimenterede med meget forskellig musik. Efter efterskolen fortsatte jeg med at undersøge musikken på egen hånd. Jeg startede forskellige bands og begyndte at komme ud at spille koncerter. Nu går jeg på MGK (Musikalsk Grundkursus) og spiller i bands, både jazz, hip-hop og rock.

Undervisningen

Jeg vil gøre undervisningen sjov og gøre spillet til en leg. Jeg vil fokusere på at vi får spillet musik, med alt hvad det indebærer. Der hvor det bliver aller sjovest at spille musik er, når man får lavet de toner om til musik og det kan røre andre mennesker. GOD KLANG er det jeg elsker aller mest ved trompeten, og det vil jeg lære jer!

Jeg har undervist i 2 år nu og har elever i aldersgruppen 7-73 år, så jeg kan undervise børn så vel som voksne, og jeg har en naturlig tilgang til at møde mennesker med åbent sind!

Da musik har betydet rigtig meget for mig, vil jeg elske at inspirere andre til at begynde at spille og dele min musikglæde. :)

Herunder kan i høre en optagelse af mig og mit band.

Kontakt

Mobil: 26162023

E-mail: Carlo@manege.dk

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Carlo Becker har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Carlo kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR