Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Caroline Ravn

200 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Favoritgenrer

BluesJazzPopR&BRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Caroline RavnLinkedIn-profil for Caroline RavnSoundCloud-profil for Caroline Ravn

Personlig beskrivelse

Den eneste måde, man bliver bedre til at spille musik, er ved at øve sig. Og med lidt undervisning bliver man skubbet i den rigtige retning med værktøjer, der både gør det hele nemmere og sjovere. 

Jeg tilbyder undervisning i
- klaver for begyndere/letøvede
- sang for letøvede/øvede
- sangskrivning for begyndere/letøvede
- teori og hørelære for begyndere/letøvede (f.eks. i forbindelse med optagelsesprøve til MGK)

Går man til undervisning hos mig er man sikret en struktureret, velovervejet undervisning, med fokus på den enkelte elevs ønsker og behov. 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Caroline Ravn har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Caroline kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er 21 år gammel og har spillet musik siden jeg var 7 år, hvor jeg startede til klaverundervisning. Siden har det udviklet sig og jeg har de sidste 8 år haft sang som hovedfag på både talentlinje, i gymnasiet og på MGK (Musikalsk Grundkursus). I efteråret 2016 afsluttede jeg et forløb i Sangskrivning på Engelsholm Højskole, og i København arbejder jeg nu med mit eget musikervirke som sanger og sangskriver. 

Jeg har god undervisningserfaring i både klaver og sang, hvor jeg har haft omkring 20 solo-elever tilknyttet fast ugentligt skema. Jeg har derudover undervist både børne- og voksenkor i den rytmiske afdeleling. 

Min daglige gang blandt mange dygtige og ambitiøse musikere gør, at jeg hele tiden udvikler mig, og derfor helt naturligt altid vil bringe nyt pust til undervisningen. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Musik er for fedt - lad mig vise dig det! 


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR