Carsten Breidahl, Gentofte

500 kr. for 50 min.
2820 Gentofte

Carstens favoritgenrer

BluesFolkFunkFusionJazzKlassiskLatinPopR&BRockSoulWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Carsten Breidahl

Personlig beskrivelse

Kom igang tilbud. 5 halve lektioner 2000,-, derefter 10 lektioner 3000,- kr.

Tilbud kan ikke refunderes ved evt. ophør og der skal meldes afbud 24 timer før ellers betragtes det som udeblivelse og der betales for timen.

Uddannelse og baggrund

Privatundervisning af pædagogisk guitarlærer med mere end 50 års erfaring.


Personlig beskrivelse

Jeg har spillet guitar i mere end 50 år og undervist i mange år efterhånden. Min undervisning tager udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og behov, og nøgleordet er glæden ved musik.

Jeg arbejder med at eleven får værktøjer, som gør at han/hun udvikler sig til en kreativ musiker. Ligeledes arbejder vi med gehøret, som også er med til at styrke tilgangen til guitaren, og som gør at han/hun udvikler sig til en kreativ musiker.

Undervisningen kan være pop, rock, soul, blues eller klassisk. Det kan både være med og uden noder, da dette afstemmes efter den enkelte elevs ønsker. Ligeledes vil der indgå teori i det omfang, det måtte blive nødvendigt.

Jeg bruger forskellige guitarskoler efter den enkeltes behov.

Lektionerne kan vare henholdsvis 30 min. og 50 min. Undervisningen foregår hos mig.

Uddannelse og baggrund.

Jeg har blandt andet studeret hos Søren S. Schults (Det Kongelige Danske Musikkonservatorium) og Josep Henriquez (Musikkonservatoriet i Barcelona) samt taget diverse kurser og masterclasses.

Derudover har jeg undervist privat og bla. på Bornholms Musikskole. Jeg har været turnerende musiker blandt andet med Sir Henry og Black Maria. Jeg spiller i øjeblikket med Copenhagen Soul Band.

Kom i kontakt med Carsten

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Carsten gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser Bliv underviser