Carsten Breidahl

500 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 2820 Gentofte
  Online

Favoritgenrer

BluesFolkFunkFusionJazzKlassiskLatinPopR&BRockSoulWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Carsten Breidahl

Personlig beskrivelse

Den Strenge Guitarlærer

Privatundervisning af pædagogisk guitarlærer med mere end 50 års erfaring.

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet guitar i mere end 50 år og har undervist i mange år efterhånden.

Min undervisning tager udgangspunkt i den enkelte elevs faglige behov og musikønsker.

Mit udgangspunkt er, at eleven får værktøjer, som gør, at han/hun udvikler sig til en kreativ musiker. Ligeledes arbejder vi med gehøret, som også er med til at styrke tilgangen til guitaren, og som gør, at eleven udvikler sig til en sikker og alsidig musiker.

Undervisningen kan være pop, rock, soul, blues eller klassisk. Jeg arbejder både med og uden noder, men afstemmer dette efter den enkelte elevs niveau. Teori vil også være en del af undervisningen, men integreret på en naturlig måde, så det ikke tager form af terperi.

Jeg bruger forskellige guitarskoler (metoder) efter den enkeltes behov.

Lektionerne kan vare henholdsvis 30 min. og 45 min. Undervisningen foregår hos mig i Gentofte.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Carsten Breidahl har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Carsten kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelse og baggrund

Jeg har blandt andet studeret hos Søren S. Schultz (Det Kongelige Danske Musikkonservatorium) og Josep Henriquez (Musikkonservatoriet i Barcelona) samt taget diverse masterclasses.

Derudover har jeg undervist privat og på Bornholms Musikskole. Jeg har været turnerende musiker med Sir Henry og Black Maria. Har senest spillet i Copenhagen Soul Band.

Priser

Kom i gang tilbud. 5 x 30 min lektioner 2.000,-, derefter 10 x 45 min lektioner 3.000,- kr. Klippekort kan ikke refunderes ved evt. ophør, og der skal meldes afbud senest 24 timer før, ellers tæller det som udeblivelse, og der betales for lektionen.

Musikunderviser Carsten Breidahl

Kontakt Carsten

Kontakt Carsten gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked