Christian Pedersen

200 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S
  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 24 kr.)

Favoritgenrer

BluesFolkMetalPunkRockWorld

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet musik næsten hele mit liv og har mange års erfaring som udøvende musiker. Jeg har erfaring indenfor mange genrer, herunder rock, punk, metal, folk, og traditionel folkemusik. I min undervisning arbejder jeg sammen med dig, for at skræddersy et forløb der passer til dine interesser. Jeg underviser gerne elever af alle aldre og kompetenceniveauer.

Guitar:

Jeg underviser i mange forskellige genrer. Jeg underviser i både akustisk og elektrisk guitar, og kan desuden undervise i at spille i flere forskellige tunings (Dadgad, open g).

Du får kompentencer i:

  • grundlæggende teknik, herunder strumming med plekter og fingerspil
  • at læse tabs
  • akkordspil/ akkorder i forskellige omvendinger
  • Skalaer og musikteori
  • improvisation/solo og komposition/sangskrivning


Mandolin:

Jeg underviser hovedsagligt i "folk" genren. Der er dog også meget rockmusik der anvender mandolin, og det har jeg også beskæftiget mig med.

Du får kompetencer i:

  • helt grundlæggende gribebræt og plekterteknik samt. musikteori
  • akkorder og strumming-teknik som det anvendes i forskellige spillesammenhænge
  • hyppigt anvendte skalaer og solo-spil
  • improvisationSkriv anmeldelse

Anmeldelser

God undervisning. Jeg er begynder, og har lært basis teknikker til at komme godt igang på min klassiske guitar jeg har arvet fra min far.

Christian havde en meget god undervisningsformidling og jeg fik et stort udbytte fra hans undervisning. Jeg har tidligere haft undervisning hos andre, og har ikke følt det samme udbytte, som jeg fik her. Stor værdi for pengene! Jeg vil helt klart anbefale ham :)

Jeg har fået guitarundervisning af Christian. Han har været super god til at tilpasse undervisningen til mine personlige behov og var hurtig til at få mig i gang med at kunne spille, hvilket var meget tilfredstillende!

Uddannelse og baggrund

Jeg går på tredje år af bachelor i musikvidenskab på KU.

Jeg har spillet guitar siden 2004 og mandolin siden 2008, samt diverse andre instrumenter. Jeg har været sangskriver og optrædende musiker fra en tidlig alder og har optrådt live som guitarist, sanger, mandolinist og trommeslager i USA, Danmark og Færøerne. 

Udover mange års erfaring med at spille musik har jeg musikpædagogiske kompentencer i individuelundervisnings og samspilssammenhænge i kraft af min uddannelse.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked