Christina F. Nielsen

250 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø

Instrumenter

Favoritgenrer

JazzKlassiskMetalOperaPopR&BRock

Sociale medier

Facebook-profil for Christina  Falk Nielsen

Personlig beskrivelse

Undervisning i Sang og musical!

Jeg tager udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger og ønsker.

I arbejdsprocessen med den lettere øvede elev lægges vægt på et solidt håndværk og at teknikken kommer til at fungere optimalt. Der vil dog også blive arbejdet med det musikalske udtryk og et individuelt kunstnerisk udtryk.

For den mere trænede elevs vedkommende arbejdes der med at finpudse teknikken, således at den helt individuelle klang, der er i enhver stemme kommer frem og at sangerens udtryk bliver helt hans/ hendes eget. Der arbejdes fra en mere specifik kunstnerisk vinkel, så det udtryk eleven selv måtte ønske at have bliver mere præcist.

I undervisningssituationen lægges vægt på at der foregår en ligeværdig kommunikation og udveksling mellem lærer og elev, så undervisningen får karakter af et samarbejde omkring elevens udvikling. Der bliver altid taget udgangspunkt i elevens ønsker og behov og ud fra disse udstikkes i fællesskab en fremadgående retning.

Ønsker vedr. specifikke problemstillinger rent sangteknisk er velkomne, ligeledes tilbydes rehabilitering af skadede eller trætte stemmer.

Ønskes der et specieldesignet forløb frem mod en audition eller optagelsesprøve på en videregående uddannelse er dette også en mulighed.

Sangteknisk undervises der i både klassisk og rytmisk sang. Indenfor den rytmiske sang undervises i alle undergenrer, der undervises dog ikke i effekter som f.eks growl og belting.

Vil du være med i en musical er det også en mulighed - jeg kører store musicalforløb med proffe lærere - både instruktør og koreograf. Vi kører et langt prøveforløb og ender med store shows med liveband og lys og lyd. I 2017 er Footloose på plakaten - med masser af lækker dans og sang!:-)
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Christina Falk Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Christina kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet på Københavns Universitet i musik og teater. Derudover har jeg taget en  to-årig sanglærer uddannelse hos Anne Rosing. Jeg har undervist i mere end 10 år- både privat og på forskellige teaterskoler. Jeg har derudover modtaget dansk artist forbunds store solistlegat og er udøvende sanger med koncert i både ind og udland

Musikunderviser Christina  Falk Nielsen

Kontakt Christina

Kontakt Christina gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked