Christoffer Jacobsen

130 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 2500 Valby

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionJazzKlassiskPopRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Lidt om mig

Hej mit navn er Christoffer

Jeg er en flink og imødekommende person, med masser af humor og jeg går meget op i at folk skal have det sjovt og føle sig trygge, når de skal lære et nyt instrument - eller bare blive bedre på et. :-)

Jeg hører rigtig meget forskellig musik og jeg elsker at opdage nye kunstnere. Udover at jeg studerer musik, spiller jeg også en del i min fritid.

Undervisningen

Undervisningen foregår hos mig i Valby.

Som standard tilbyder jeg lektioner af 30 min. varighed, da erfaringen har vist mig at det er rigeligt for begyndere og lettere øvede.

Dog kan du altid skrive til mig hvis du er interesseret i en længere lektion, eks. 45 eller 60 min.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Christoffer Jacobsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Christoffer kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelse
 • Uddannet Bachelor i Musikvidenskab
 • Snart færdig med Kandidat i Musikvidenskab med profil i musikledelse.

Min uddannelse har givet mig en rigtig god forståelse af mange forskellige genrer inden for musik og det har givet mig en masse teoretisk og historisk viden oveni. Derudover har jeg i forbindelse med min uddannelse modtaget undervisning i klaver, sang, hørelære og sammenspilsledelse mm. Jeg har uddannet mig i profilen 'Musikleder', hvilket har givet mig en masse pædagogiske redskaber til at videreformidle og lære fra mig

Undervisning

Jeg har erfaring med både ene undervisning og holdundervisning.

Udøvende musiker

Jeg har spillet musik i over 10 år og er velbevandret i både bas, guitar og klaver. Jeg har optrådt på mange forskellige scener af forskellige størrelser. Bl.a. Store Vega, hvor jeg med mit band i(telefon skjult)vandt den danske Emergenza Finale. Jeg har medvirket i en række forskellige musicals, teaterkoncerter mm. og jeg har 2 bands ved siden af der spiller original musik. Derudover er jeg også med i et partyband, der som navnet antyder spiller op til fest og dans. Så jeg har også en masse praktisk erfaring som udøvende musiker at dele ud af.

Christoffer Jacobsen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR