Daniel Aastrup

100 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 5491 Blommenslyst

Favoritgenrer

AmbientHiphop/RapPopRock

Billeder

Favoritgenrer

Facebook-profil for Daniel Aastrup

Personlig beskrivelse

Om mig

Mit navn er Daniel Aastrup

Jeg er en 17 år gammel gut, der elsker at spille rytmisk klaver, hvorend jeg kan komme til det. Jeg er glad, frisk og besidder en god humor (hvis jeg selv skulle sige det ;-)). Jeg går lige nu i 1.g på gymnasiet, og har lige været på efterskole i 2 år, hvor jeg fik samlet et band med nogle musikere, som nu er mine bedste venner. Vi har sammen spillet i blandt andet Argentina, Brasilien og lidt omkring i Danmark. Jeg lytter til meget soul/ R&B, pop og rap/ hiphop, men udover det kan jeg sagtens finde på at lytte til helt forskellige genre.

Om undervisningen

Rytmisk klaver

I min undervisning, vil jeg undervise rytmisk klaver, ikke klassisk. Rytmisk fokuserer primært på akkorderne, hvor klassisk er mere nodelæsning mm. Jeg vil blandt andet inddrage akkorderne (lære dig at spille og finde akkorderne), at kende forskel på dur- og molakkorder, skalaer, akkordskifte, akkordsammensætninger, kvintcirklen, omvending af akkorder. Hvis jeg på et tidspunkt vurderer at du er klar til at spille sammensatte sange, vil jeg give dig lov til at vælge nogle af dine yndlingssange, som jeg så vil prøve at finde nogle akkorder på og få dem skrevet ud til dig, så du kan øve dig på dem, og spille det for mig :-)

OBS: Jeg kommer gerne ud til eleven, dog til en højere pris (prisen kan vi diskutere, hvis det er nødvendigt, at jeg kommer). Jeg vil dog sætte stor pris på det, hvis det kan foregå hjemme hos mig selv :-). Hvis jeg skal tage ud til eleven, skal du maks. bo 15km væk, da jeg ikke har et stort udvalg af transportmuligheder.

Har du spørgsmål til noget af det ovenstående, skriver du bare! :-)

Uddannele og baggrund

Jeg startede med at få undervisning omkring en alder af 10-11. Efter 3 måneders undervisning af min første lærer, konstaterede hun, at jeg var blevet for god til, at hun kunne lære mig mere. Kort efter fik jeg en ny lærer, som er en bekendt professionel pianist, som underviste mig i cirka halvandet år. Efter det, tog jeg på efterskole, hvor jeg mødte andre musikere, som nu er mine band-buddies og bedste venner. Jeg har spillet lidt forskellige steder i Danmark, Argentina og Brasilien sammen med bandet. Jeg har en enkelt gang spillet et par modernificerede salmer til en vielse, hvor jeg blev efterspurgt af en af brudgommens venner. Jeg begyndte for lidt over et halvt år siden også at skrive mine egne sange, som jeg nu har skrevet 4 af. En af sangene nåede vi i vores band at spille, før vi blev blæst lidt hver for sig i landet. 

Kom i kontakt med Daniel

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Daniel gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal