Daniel Aastrup

125 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 5000 Odense C
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientDanceHiphop/RapMetalPopR&BRock

Billeder

Personlig beskrivelse

Hej :-)

Mit navn er Daniel. Jeg er 21 år gammel og har i øjeblikket sabbatår. Jeg blev før sommer færdig med min HHX. Til dagligt spiller jeg rigtig meget klaver, og jeg elsker det! ;) Udover min kærlighed til selve instrumentet, holder jeg også utroligt meget af at dele den musikalske kærlighed jeg har, med andre!

Jeg er en energisk dreng, der elsker at møde nye mennesker. Jeg er meget imødekommende og smilende, og er rigtig god til at lære fra mig! :-)

Jeg er god til at tilpasse mig selv og min måde at undervise på, til præcis hver individuelle person jeg underviser.
I min undervisning er jeg meget opmærksom på:

1. Min elevs niveau. Derved tilpasser jeg alt i undervisning meget påpasseligt, så sværhedsgraden og mængden passer præcist

2. Motivationen. Jeg går meget op i motivation - både at jeg selv holder mig motiveret, men selvfølgelig også hvor motivationen ligger hos min elev. Hvis motivationen ikke er der til at starte med, så er den der i overflod når vi er færdige! :-)

3. At hygge og have det sjovt. Udover at undervise og være 'seriøs', så skal der også være plads til at få en god oplevelse. Om det så er med en kop kaffe ved siden af klaveret, eller om det bare kommer naturligt i undervisningen, så er det også med til at øge motivationen, at man har det godt, når man bliver undervist - og det kan jeg i høj grad sørge for! :)

Jeg glæder mig rigtig meget til at lære fra mig, og lære dig at kende! :-)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Daniel Aastrup

Super, super venlig underviser, som lærte min søn op helt fra bunden - han blev rigtig glad for Daniel, og ikke mindst for at spille klaver.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet keyboard/ klaver i 10-12 år efterhånden. Det har givet mig en masse gode musikalske kvaliteter, som jeg rigtig gerne vil give videre. 

Jeg startede for 12 år siden med at blive undervist af en professionel pianist, hvorefter jeg drog på efterskole for at spille endnu mere. Derovre spillede jeg op til 3 timer dagligt i 2 år. Da jeg kom hjem igen, betød det ikke at jeg spillede mindre. Herhjemme spiller jeg i band 2-3 gange om ugen, og er tit på besøg i Kolding hos en højskole, som tit holder events, hvor jeg også spiller månedligt. 

Jeg har også været nede og spille lidt i Argentina og Brasilien, på en tur med efterskolen.

Daniel Aastrup  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR