Daniel Nielsen

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 9700 Brønderslev

Instrumenter

Favoritgenrer

FunkFusionLatinMetalRock

Sociale medier

Facebook-profil for Daniel Nielsen

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Daniel Nielsen, er 20 år og kommer fra fra Brønderslev. Jeg har spillet trommer i 11 år og modtaget undervisning i alle årene. Jeg har beskæftiget mig klart mest med rock og metal, og har derfor spillet med dobbeltpedal i 8 ud af de 11 år. Teknikker til dobbeltpedal osv. har jeg også modtaget undervisning i, og dette vil jeg også kunne videregive til andre. Jeg har modtaget undervisning ved Søren Kepler på Brønderslev musikskole i 8 år. Det er også der min store inspiration til rock og metal er kommet fra især bl.a. bands som Dream Theater. Derudover har jeg modtaget undervisning af Henrik Enqvist i 2 år på Brønderslev musikskole/MGK Nord, samt Henrik Nielsen i 1 år på MGK Nord. Alle tre undervisere har givet mig stof i mange forskellige genrer og har haft forskellige måder at undervise på, som jeg også ville kunne videregive til andre. Henrik Enqvist har inspireret mig til Dave Weckl og genrer som funk og latin og forskellige rytmer i den klasse, mens Henrik Nielsen har inspireret mig meget til at spille med attitude i de genrer jeg beskæftiger mig mest med, samt udvidet min horisont. Jeg er netop nu i gang med mit 3. og sidste år på MGK Nord i Aalborg. Der har jeg også beskæftiget mig med en masse forskellige genrer i forhold til sammenspil, hvor jeg har rykket mig meget. Genrer såsom New Orleans jazz, funk, soul osv. Dette vil jeg bruge til at søge ind på musikkonservatoriet efterfølgende. 

I forhold til min undervisning vil jeg forsøge at videregive mange af de ting som jeg selv har lært gennem årene og inspirere dig til at finde den stil og det udtryk du føler dig bedst hjemme i.  

Undervisningen vil enten foregå hjemme ved mig selv i Brønderslev, hvor der er adgang til to trommesæt (1 akustisk og 1 elektrisk) eller hjemme ved dig mod transportgebyr oveni.  

Jeg har ingen erfaringer i at undervise, og derfor vil jeg gerne i gang med det, for netop at kunne få noget erfaring med det, da jeg har ambitioner om at tage min uddannelse på musikkonservatoriet. 

Jeg er dog kommet i gang med at undervise, og har nu undervist 1 person fra august(telefon skjult)til januar 2015, samt en ny elev fra februar til april. 

Lige nu (Maj 2015) har jeg to elever om ugen i  forskellige aldre og niveauer, så jeg har prøvet lidt forskelligt af mht. at undervise. 

Fra August(telefon skjult)til April(telefon skjult)vil jeg ikke være tilgængelig til at undervise, da jeg skal aftjene værnepligt ved Den Kongelige Livgarde. Tøv dog ikke med at kontakte mig, så kan vi finde en aftale 


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Daniel Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Daniel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

2001-2010: Hedegårdsskolen 0-8. klasse

2010-2011: Hørby Ungdomsskole 9. klasse 

2011-2014: Studentereksamen, Brønderslev gymnasium og Hf-kursus

2012-2015: MGK Nord 


Daniel Nielsen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR