Daniel Phillips

220 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2920 Charlottenlund

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFusionJazzRock

Personlig beskrivelse

Hej mit navn er Daniel. Jeg er tyve år gammel og underviser i guitar og hørrelære for begyndere og mellemerfarene. Jeg blev færdig på musik linien på musiklinjen på ordrup gymnasium i juni og underviser nu i guitar. Jeg har en meget praktisk tilgang til undervisningen men har også en stor teoretisk baggrund som jeg godt kan jeg bruger til at understøtte undervisningen. Undervisningen vil hovedsageligt forgå hjemme hos mig hvor jeg selv har udstyr musik udstyr (diverse instrumenter og forstærkere) der kan bruges i undervisningen dog er jeg villig til at tage ud til eleven hvis transport udgifter dækkes.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Daniel Phillips har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Daniel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet guitar i 9 år. Spillet i band i 6 år og spillet klaver i 3 år. Studentereksamen med musik på A niveu + et års forberedende musikteori og hørelære


Musikunderviser Daniel Phillips

Kontakt Daniel

Kontakt Daniel gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked