Daniel Sommer

200 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø

Instrumenter

Personlig beskrivelse

Jazztrommeslager og den vildeste groove-trommeslager. Underviser både begyndere, øvede og professionelle.

Om Daniel
Daniel er i disse år ved at manifestere sig som en af landets bedste jazztrommeslagere og er konstant efterspurgt i det danske og aarhusianske jazzmiljø. Og det med god grund. Daniels trommespil er på meget højt niveau, og han har konstant en kommunikerende og inciterende facon i sit spil og samspil med de andre musikere omkring ham, der gør at musikken hele tiden lever, ånder og flytter sig.

Daniel er derfor en dygtig musikalsk empatisk trommeslager, der udover sine fabelagtige chops og sit store rytmiske overskud både når der spilles 4/4 og skæve taktarter, netop er god til at gøre sine medspillere gode.

Stor udvikling
Daniels har bevist, at man kommer langt med hårdt arbejde, for hans udvikling har været kolonorm. Og derfor vil han også være det helt oplagte valg for dig, der allerede er dygtig, men som ønsker at træde de sidste skridt op på kons- eller MGK-niveau eller blot ønsker at blive bedre.

Kandidatgrad og verden rundt
Daniel spiller med på adskillige anmelderroste musikudgivelser inden for mange genrer som jazz, soul, folkemusik, funk, pop og eksperimenterende musik og har været på turné i hele verden.
Daniel har en Kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og Sibelius Akademiet i Helsinki.

Om undervisningen:
Undervisningen handler først og fremmest om at motivere eleven til at finde glæden ved musik og trommer. Undervisningen kommer til at foregå i øjenhøjde med eleven og bliver tilrettelagt ud fra hver elevs ønsker, behov og egenskaber.

Hvad der blandt andet kan arbejdes med:
– Groove/Time
– Sammenspil
– Forberedelse til MGK eller konservatoriet – dykke ned i forskellige stilarter og genre Koordination
– Teknik
– Improvisation
– Solo/Fiils
– Nodelæsning

Book en lektion med Daniel i dag.

www.Danielsommer.dk

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Daniel Sommer har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Daniel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Daniel Sommer  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked