Daniel Victor

450 kr. for 45 min.

Steder

  Lokale: 2400 København NV
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)
  Online

Favoritgenrer

DanceDiscoFunkHiphop/RapMusicalPopR&BSoul

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Daniel Victor

Personlig beskrivelse

(telefon skjult)%, 98.(telefon skjult)%, 98.(telefon skjult)%)">

Jeg hedder Daniel og jeg har femten års erfaring som udøvende sanger, sangskriver og producer inden for pop, RNB, soul, rock og elektronisk musik. Jeg har optrådt fra barnsben af, først som sanger på Sankt Annæ gymnasium og Københavns drengekor som otte årig, derefter med forskellige bands de sidste mange år.
Jeg har produceret for flere bands og solister igennem årene inden for adskillige genrer, lige fra pop, Rnb, rock, klassisk til indisk.

Jeg har undervist privat som sanglærer og producer de sidste 15 år i mit eget studie i Kbh. NV. Jeg har undervist alle niveauer og aldre fra helt nye sangere til udøvende professionelle sangere og sangskrivere.

Sangundervisning:
I sangundervisningen arbejder jeg med:
- Sangøvelser: Muskelhukommelse, muskelstyrke og udholdenhed, frigørelse af stemmen. Fokus på støtte, tone og klang
- Vejrtrækningsøvelser: Større frihed gennem forbedret lungekapacitet, mere overskud og kontrol af åndedrættet.
- Yoga/udstrækningsøvelser: Bedre kendskab til din krop og de subtile signaler der er altafgørende for at kunne gøre brug af korrekt sangteknik.
- Improvisation: Kreativitet og personligt udtryk af kendte sange som egne kompositioner.
I Sangundervisningen starter timen med at opvarme stemmen blidt for derefter at arbejde med træningsøvelser der styrker og opbygger stemmen. Derefter arbejder vi med en selvvalgt sang, der passer til netop dit niveau.

Alle genrer, aldre og niveauer er velkomne. Jeg har stor erfaring i undervisning af både professionelle og nye sangere.
Jeg laver et skræddersyet træningsprogram, til hver enkelt elev, som tager højde for styrker og svagheder. Dette er med til at sørge for en daglig træning og du vil som elev hurtigt kunne mærke en forbedring og et tydeligt niveau skifte.
Jeg har bl.a. undervist en der skulle til optagelsesprøve som 8 årig på sangskole, udøvende professionelle sangere til en på femogtres årig der ville lære at synge opera.

Undervisning i musikproduktion og komposition i Logic
Undervisningen kan blandt andet indeholde:
- Hvordan starter man en produktion: fra ide til studieindspilning, mixing, mastering
- Komposition: hvordan skriver man en god sang?

- Musikforståelse: Opbygning af melodi, akkorder, anvendelse af forskellige instrumenter, hvad passer godt sammen?
- Slutfasen i en produktion - hvordan bliver man færdig med en sang/produktion?
- Alle niveauer og genrer er velkomne. Jeg har undervist nybegyndere og erfarne producere.

Hvis du ikke har en computer og Logic, kan du bruge Mit udstyr ellers foretrækkes det at egen computer medbringes.
Undervisningen foregår i Michaels musikstudie i Kbh. nv.

Skriv en uforpligtende besked til Daniel hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Daniel Victor har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Daniel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

(telefon skjult)%, 98.(telefon skjult)%, 98.(telefon skjult)%)">

(telefon skjult)pt; font-family: 'HelveticaNeue'; color: rgb(26.(telefon skjult)%, 26.(telefon skjult)%, 26.(telefon skjult)%)">Autodidakt sanglærer/ sanger/performer/producer.

(telefon skjult)pt; font-family: 'HelveticaNeue'; color: rgb(26.(telefon skjult)%, 26.(telefon skjult)%, 26.(telefon skjult)%)">Har gået på Sankt Annæ Gymnasium og sunget i Københavns drengekor.

(telefon skjult)pt; font-family: 'HelveticaNeue'; color: rgb(26.(telefon skjult)%, 26.(telefon skjult)%, 26.(telefon skjult)%)">Har været i mesterlærer hos fremtrædende sangundervisere fra 2003-2005 Jeg har gennemført flere kurser i Logic og sangskrivning, i ind og udland. Udøvende producer og musiker siden(telefon skjult). Har været Underviser i sammenspil,, sangteknik, banddoktor siden 2010. Har gennem de sidste 15 år arbejdet med private sangelever. Jeg tager altid ufgangspunkt i elevens niveau

(telefon skjult)pt; font-family: 'HelveticaNeue'; color: rgb(26.(telefon skjult)%, 26.(telefon skjult)%, 26.(telefon skjult)%)">Her er et link til de sange jeg har været med til at skrive og co-producere

(telefon skjult)" face="HelveticaNeue">https://open.spotify.com/playlist/6CalBBtIHh2ihDS3XJDQv8?si=Q2DSmFByQ8afEV_p-N6Axg

Daniel Victor  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked