Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Ditte Melgaard Jensen

200 kr. for 35 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Instrumenter

Favoritgenrer

KlassiskPopRock

Personlig beskrivelse

Min undervisning tager udgangspunkt i elevens interesseområder, og jeg underviser således både i klassisk og rytmisk klaver. Den ideelle undervisning ser jeg som en tilpas balance mellem udfordringer og genkendelighed, således at elevens motivation skærpes bedst muligt. I min undervisning vil der således både lægges vægt på svagheder og styrker ved tangenterne. Udover klassisk nodelærer finder jeg det også relevant at skærpe ørene på anden vis, og undervisningen vil derfor også inddrage gehøret og skærpelse af dette. Mest af alt handler timerne dog om at finde glæden frem ved klaverspillet. Undervisningen vil være rettet mod begyndere og let-øvede, unge såvel som gamle. Jeg tilbyder undervisningen i mit eget hjem, men undervisning i dit/jeres hjem er også en mulighed.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Ditte Melgaard Jensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Ditte Melgaard kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg læser kandidat på musikvidenskab og beskæftiger mig dagligt med musik, og alt hvad denne verden indbefatter. Udenfor skolen spiller jeg i band og bruger en stor del af min fritid på landevejen, indspilning, øvning m.m. Endvidere har jeg erfaring indenfor kor akkompagnement på klaver og klaverundervisning for begyndere. 

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR