Eigil P. Jørgensen

200 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2870 Dyssegård

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoElektroniskFunkFusionHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Personlig beskrivelse

Mit navn er Eigil Pock-Steen Jørgensen. Jeg er 18 år gammel og går på musikskolen MGK. Jeg beskæftiger mig med musik på mange måder, og holder enormt meget af det. Jeg spiller primært trommer, men også klaver. Derudover producerer jeg elektronisk musik og hiphop. Jeg syntes det er sjovt at arbejde med musik og derved også at undervise i det!

Jeg underviser både ude og hjemme.

KONTAKT:

Tlf:(telefon skjult)

Mail: (mail skjult)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Eigil Pock-Steen Jørgensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Eigil kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet trommer siden jeg var 6 år gammel. Jeg startede ved at få undervisning af min far i trommer. Derefter begyndte jeg at få undervisning på Gentofte Musikskole. Her havde jeg mange forskellige lærerer i mange forskellige fag i løbet af de år jeg gik der. Jeg fik undervisning i: Trommer, Klaver, Sammenspil, Hørelærer og andet slagtøjs undervisning. I 2013 tog jeg på en musikefterskole i Tølløse. Her gik jeg i et år og fik undervisning på højt niveau i trommer, klaver, sammenspil, musikteori og studieteknik. Det fik jeg enormt meget ud af. Derefter startede jeg på Aurehøj gymnasium. Her gik jeg på en linje hvor musik blev prioriteret højt. Efter et år i gymnasiet kom jeg ind på Københavns MGK. MGK er en musikskole som forbereder dens elever til musik konservatoriet. Jeg droppede derfor at gå i gymnasiet. Nu bruger jeg al min tid på at spille musik, skrive musik og producere musik. Så kan man vidst heller ikke skære det mere ud i pap... Mit liv drejer sig om musik, og det er jeg vældigt glad for!

Musikunderviser Eigil Pock-Steen Jørgensen

Kontakt Eigil

Kontakt Eigil gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked