Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Emil Efferbach

300 kr. for 60 min.

Steder

  Lokale: 2300 København S

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFunkFusionJazzMetalPopR&BReggaeRockWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Emil EfferbachLinkedIn-profil for Emil Efferbach

Personlig beskrivelse

Hejsa!

Jeg hedder Emil og jeg er 29 år gammel.

Jeg lægger stor vægt på, at undervisningen skal tage udgangspunkt i DIG og DINE behov! Undervisningen bliver altså skræddersyet til dig, og hvad enten du er nybegynder, der lige skal til at lære instrumentet at kende, eller du er en mere øvet spiller, garanterer jeg, at du dår de mål, vi sætter gennem en sjov og varieret undervisning! Teknik, hørelære, improvisation og rytmelære vil som udgangspunkt være en fast bestanddel af undervisningen uanset dit niveau - og det vil selvfølgelig hele tiden tage udgangspunkt i, hvor DU skal hen! 

Om mig og trommer:

Jeg startede med at spille trommer da jeg var 10 år gammel, men har fået fortalt at jeg trommede på ting fra den dag, jeg kunne - fra 5 års alderen gerne på gryder og pander. Jeg er bl.a. blevet undervist af Jazz trommeslager Ole Givskov og har siden gennemgået clinics med bl.a. Brian Frasier-Moore (Justin Timberlake) og fulgt digitale masterclasses med bl.a. JoJo Mayer (Nerve), Matt Gartska (Animals As Leaders), m.fl.

Jeg har spillet professionelt gennem de sidste mange år og jeg har stor erfaring med live-koncerter i mange forskellige former. Jeg ved, hvordan øvning kan struktureres og jeg ved hvordan man som trommeslager har en enormt vigtig rolle i bandet - dette er noget, der kommer hen ad vejen og med fokuseret øvning kommer man langt! Jeg tager i undervisningen udgangspunkt i at vi skal spille så meget som muligt og at tekniske øvelser hurtigt bliver koblet på en sang eller en kontekst, der giver mening for dig.

Jeg er selv aktivt udøvende trommeslager i PIQAIA, MOFRO (Modern Afro Ochestra) og Dusty Rag Jazz Band - jeg er pladeaktuel med flere af dem og jeg har linket til diverse videoer nedenfor. Her kan du få en idé om hvordan jeg tænker trommesættet samt mit personlige musikalske udtryk. 

PIQAIA "Artifact": https://www.youtube.com/watch?v=8v5eTxU5_M0

Jeg er inspireret af trommeslagere som Vinnie Colaiuta (Sting, m.fl.), Matt Halpern (Periphery), Jay Postones (Tesseract), A.J. Hall (Jon Cleary), m.fl. og genre-mæssigt opererer jeg primært indenfor genre som ovenstående samt funk/fusion - men jeg nyder at spille det meste, så tøv ikke med at kontakte mig for et tilbud skræddersyet til dig! 

PRIS (trommer): 

- 300,- pr. 60 min (Første gang = ½ pris!)

- Undervisningen foregår i mit øvelokale i Sydhavn (Bandhotel, Bådehavnsgade)

NB: Hvis du selv har trommer derhjemme, så skriv en besked - så kan det være at jeg kan undervise dig der.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Vh. Emil

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Emil Efferbach har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Emil kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

- Trommeslager i over 20 år, live erfaring 20 år

- Har spillet/spiller med bl.a. PIQAIA, MOFRO, Dusty Rag Jazz Band samt været session musiker for bl.a. Select Captain (trommer/perc.).

- Jeg har deltaget i masser af live-jams i ind- og udland, både på spillesteder samt på musikmesser.

- Har spillet på bl.a. Distortion m. Karen Mukupa, Nakke Festival, Ærø Jazz Festival, Copenhagen Jazz Festival (Byhaven "Fringe" Jazz) og mange flere.

- Uddannet musiklærer fra N. Zahles Seminarium 2014

- Uddannet fra STX med musik som højniveau

- Har skrevet- og indspillet musik med mange forskellige musikere/bands gennem de sidste år, primært som trommeslager- og percussionist.

- Jeg har erfaring med at øve til metronom/click og erfaring med at øve til backing tracks med in-ear monitors (primært til live-brug)

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR