Emil Lundbak

375 kr. for 60 min.

Steder

  Lokale: 2300 København S

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFunkPopRockSoul

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Emil LundbakSoundCloud-profil for Emil LundbakYouTube-kanal for Emil LundbakSpotify-profil for Emil Lundbak

Personlig beskrivelse


Mit Navn er Emil Lundbak Kofod, og jeg har flere års erfaring med at undervise guitarister, sangere, sangskrivere, pianister etc. på stort set alle niveauer og i alle aldre.
Det er en stor værdi for mig at skabe et hyggeligt og trygt læringsmiljø, så du bliver glad og motiveret til at spille, og får mest ud af din undervisning.

Jeg underviser guitarister i alt fra basal akkordspil til bluesimprovisation og soloteknikker på både akustisk og elektrisk guitar, klaver og sang.
Er du sanger, og vil du gerne lære at akkompagnere dig selv, arbejde med dit udtryk eller bare savner nogle tips, så underviser jeg også i dét.

Er du sangskriver, eller vil du gerne i gang med at skrive dine egne sange, så kan jeg også hjælpe med dét.
Jeg kan også undervise i basalt klaver og teori til praktisk brug.
Undervisning vil tage udgangspunkt i den enkeltes behov.
Undervisning foregår i mit lokale på Islands Brygge.Jeg spiller og synger selv i flere forskellige bands, både cover og originalmusik. Jeg skriver og udgiver min egen musik.

Udover at være underviser og musiker, arbejder jeg også som producer, hvor jeg indspiller og producerer for andre artister.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Emil Lundbak har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Emil kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

MGK Slagelse & MGK Køge (Guitarlinjen og sanglinjen)
Rytmisk Center (Intensivt musikkursus på sanglinjen)
Rytmisk Sommer (sanglinjen)
Den Rytmiske Højskole (Guitarlinjen)
Rytmisk Center (Kursus i "komplet sangteknik")
Odsherreds Gymnasium (Musik A-niveau)
Efterskolen Smededal (musiklinjen - 1/2 år på guitar og 1/2 år på trommer)


Derudover har jeg spillet i mange forskellige projekter de sidste mange år, spillet koncerter, deltaget i flere sangskriver/co-writing-projekter, indspillet og produceret i mit eget studie, samt i diverse studier som både guitarist, pianist, trommeslager og sanger, samt dyrket sammenspil og jam.

Jeg har udgivet en EP og 2 singler I eget navn, som er tilgængelige på Spotify og Itunes. 

I 2015 og 2019 stod jeg bag kæmpesucces'en "Hyldest til Grace", som blandt andet spillede på et udsolgt Vega. 

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked