Emil Rasmussen

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientBluesDiscoFolkFunkPopRock

Billeder

Personlig beskrivelse

Hej! :-)

Jeg hedder Emil og er en ung mand på 29 år. Jeg er født og opvokset i Odense, men kom til København som 22 årig. Jeg har spillet musik siden jeg var helt lille. Startede på klaver som 10 årig og lidt senere startede jeg på guitar og jeg har ikke kunne lægge det fra mig siden. Jeg er glad og smilende og har let ved at snakke med folk. Jeg har altid holdt af at undervise. 

Jeg har jo selv fået undervisning i guitar, - og jeg ved derfor at det handler om at have det sjovt. Hos mig får du derfor IKKE "lektier", jern-disciplin eller rap over nallerne hvis du kommer til at spille nogle sjove toner.  :-)

Vi spiller fordi det mega fedt, - Men der er masser ting vi kan begive os ud i, derfor vil i starten snakke om hvilken slags musik du kan li', genrer, og hvilke ting du har lyst til at lære på guitaren.

 • Vil du lære de basale akkorder?
 • Vil du kunne akkompagnere dig selv når du synger? 
 • Vil du være en bedre sangskriver?
 • Vil du være hende/ham den fede ved lejrbålet? 
 • Vil du lære at lave dine egne sange? 
 • Vil du lære at spille soloer? 
Uanset hvad du ønsker at lære på spaden så prøver vi sammen at nå de mål med sange, hyggejam, øvelser, kaffe, te, kaffe og kaffe. (Koffeinfri kaffe til børn ;-)

Jeg tror på at indlevelsen og glæden ved at udøve musikken automatisk bringer bedre spil med sig. Du skal derfor ikke stresse over om du nu lige har fået øvet dig nok. Og 
Bare rolig! - Jeg skal ikke imponeres. Jeg skal blot hjælpe dig med at opdage instrumentet i dine hænder og hjælpe dig med at finde ud af hvor fedt et stykke træ med 6 strenge kan lyde.

 • Det er lige meget om du er begynder eller halv-god, du er meget velkommen. Jeg underviser børn fra 4. klasse og vokse i alle aldre. 

Skriv endelig hvis du har spørgsmål! Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Venlig hilsen Emil :-)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Emil Rasmussen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Emil kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Praktisk information

Undervisningen foregår på Dalslandsgade 40 eller hjemme hos dig. Jeg underviser i elguitar og westernguitar, men kan også spille klaver og synge. Jeg indspiller og producerer også musik på hobbyplan.

Du skal have din egen guitar med, men kan låne i nødstilfælde.

Uddannelse
Udover musikken arbejder jeg til daglig som pædagog i København. Min musikalske baggrund er at jeg har gået på musikskole, ungdomsmusikskole og musikhøjskole.

Emil Rasmussen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR