Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Emilie Molsted Nørgaard

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 1428 København K

Favoritgenrer

BluesFolkFunkJazzKlassiskLatinPopR&BRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Emilie og er en 21 år gammel sangerinde og underviser. Jeg har undervist i 5 år, både soloundervisning og i kor, og har stor erfaring med at undervise folk i alle aldre. Jeg går meget op i, at undervisningen foregår i en tryg og god atmosfære med udgangspunkt i dine ønsker. Jeg har undervist elever i mange forskellige aldre med mange forskellige mål, som f.eks. At øve frem mod en optagelsesprøve på MGK eller lign., men også haft mange elever der 'bare' ønskede at blive dygtigere til at synge, eller som ønskede at udvikle deres kropsholdning osv.. Jeg gør meget ud af at møde eleven på det niveau han/hun befinder sig på, så han/hun møder udfordringer, men så vi stadigt udvikler på de mere stærke områder hos eleven.


Jeg har i min undervisning meget fokus på at give eleven en god vejrtækning og en god kropskontakt mens de synger, og en stor del af min undervisning går ud på at styrke det kropslige fundament og ad den vej give eleven et større kendskab til sin egen krop og derved øge elevens musikalske selvtillid og musikalitet generelt. Dette foregår bl.a. ved afspænding, udstræk, sangerworkout og ansatstræning - alt sammen øvelser jeg har meget gode erfaringer med.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Emilie Molsted Nørgaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Emilie Molsted kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Humble Musikefterskole - Musik på A-Niveau på Næstved Gymnasium og HF (Kirsten Nevers)  - Musikalsk Grundkursus i Region Hovedstaden (Poul Rosenbaum)  - Sangundervisning af Britt Hein (Sanger hos Etta Cameron i mange år). Derudover underviser jeg som sanglærer, korleder, musikalsk konsulent og bandcoach på forskellige friskoler, folkeskoler og musikskoler.
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR