Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Emilie Nielsen

110 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 3460 Birkerød

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDanceJazzKlassiskPopSoulSwing

Personlig beskrivelse

Mit navn er Emilie og jeg vil gerne undervise dig i klaver eller keyboard.
Til dagligt arbejder jeg som lærervikar på en folkeskole, samt spiller fodbold i min fritid. Jeg nyder at lære nye mennesker at kende, og at lære fra mig såvel som at lære nyt. Jeg vil enormt gerne dele min interesse og glæde for musik med andre ved at lære dig at spille klaver eller keyboard. Selv har jeg oplevet, hvordan effekten af at havde beskæftiget sig med musik førhen påvirker en nu, f.eks. bruger jeg evnen til at kunne holde en rytme, når jeg dyrker sport.
I min undervisning fokuserer jeg på at inddrage dig mest muligt, og at det skal være sjovt at spille musik. Derfor er vi f.eks. fælles om at vælge hvilke numrer og genre du skal lære at spille.
Pris, lektionstiden og sted kan aftales internt og altid justeres hvis det ønskes. Firhændigt klaverspil eller en lektion med 2 personers individuel klaverspil kan også arrangeres.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Emilie Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Emilie kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har selv spillet klaver 7 år i træk, og i de sidste 2 år spillede jeg dels firhændigt klaverspil og sammenspil med en trompetist. Derudover har jeg spillet klaver i et band i 1 år.

Jeg har generelt gode erfaringer med at lære fra mig, holde struktur og samtidig udfordre den enkelte elev, som jeg tager mig af.
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR