Emma Sehested Høeg

300 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 1674 København V

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkHiphop/RapJazzPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Mit navn er Emma Sehested Høeg. Jeg er både skuespiller, sangskriver, sangerinde og professionel Dubber/speaker.

Dvs. jeg lever af at bruge min stemme, min krop og min energi i alt jeg foretager mig.

Jeg har lavet film siden jeg var 13, hvor jeg hurtigt lærte, med en meget hæs stemme, hvordan jeg blev nød til at kompenserer for min manglende grundlæggende styrke i maven til at tale højt og længe på et krævende filmsæt. Derfor fik jeg selv hjælp af en talepædagok og har taget alle øvelser og træning med mig videre i min egen undervisning. Jeg har altid sunget, men aldrig fået undervisning, og begyndte da jeg var 16 at skrive mine egne sange. Jeg har derfor også rigtig godt kendskab til sangskrivning, og har undervist mange unge ildsjæle og nybegyndere, i simple metoder, tricks og inspiration til at skrive selv. Jeg har spillet et hav af koncerter mellem 2010-2013, på turné med Sebastian Lind, opvarmer for bl.a Penny Police, Ida Gard, The White Album og NovemberDecember. Desuden netop udgivet albummet "WORN OUT SUN", med bandet WORN OUT SUN, som består af tidligere swan lee medlem og filmkomponist, Jonas Struck og sangskriver Rasmus Olsen.

Som person er jeg fyldt med energi, glæde, gåpåmod og, aller vigtigst, Kærlighed! Kærlighed til folk der VIL, TROR, PRØVER, FORSØGER og i sidste ende (måske) kan!! Folk der springer ud tror jeg på - Og det gør folk der spiller musik, eller synger ;)
Jeg synes selv, at en personlig styrke hos mig, er min "evne" til at få folk til at føle sig godt tilpas, og med al respekt, er det også derfor jeg tror jeg er en god sanglære/sangskrivnings lære. Fordi jeg tror på det enkelte individ der kommer ind, om det så kommer med professionalisme og blot vil dygtiggøres, eller om man kommer uden erfaring og er helt ny i denne verden, så lover jeg at man går derfra med LYST til at øve sig og blive ved, og helt sikkert også et forhøjet selvværd. Hvis man har lyst kan man blive god. Men man kan også bare have lyst til at have det sjovt!! Begge ting kan man få hos mig :)
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Emma Sehested Høeg har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Emma kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har undervist børn i alderen 6 til 18, privat i deres hjem eller hos mig, i de sidste 3 år.
Derudover har jeg undervist og lavet workshops for børn på Børnelejre på Røde kors 2 år i træk.
Desuden har jeg arbejdet som vikar for Musiklæren, på Zahles Gymnasie og Seminarie, som var et tilbud for børnene, som de kunne gå til efter skole, hvor jeg både underviste i privat sangundervisning, band undervisning og en enkelt guitarundervisning.

En vigtig ting for min undervisning er virkelig min kærlighed til Børn. Jeg elsker at tilbringe tid med dem, og det gælder alle slags. De energiske, de søde, de farlige, de frække, de generte, de udadvendte, desuden også børn der har brug for ekstra omsorg, eller ekstra tid for at forstå og lære.

Jeg er en lære med stor omsorg for mine elever, og jeg tager dem 100% på det niveau de allerede er på, og arbejdere videre derfra.
I mine timer handler det om udvikling, men mest af alt at have det rigtig rigtig sjovt, og at blive tryg ved at synge, eller skrive, eller spille. Det er nøgeleordet i mit univers for en god lære. En som kan skabe en tryg atmosfære, hvor man tør slå sig løs og få mere selvtillid og selvværd.

- Det mener jeg at jeg kan give, i min undervisning.


Emma Sehested Høeg  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR