Emmelie Bohr

300 kr.   60 min.

Steder

  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoElektroniskFunkFusionJazzMusicalPopR&BSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg er en ung kvinde med en dyb passion for musik og sang.

For mig er sang en gave, og det er derfor enormt givende at lære fra mig og opleve andre vokse med musikken.

Jeg har gået til privat sangundervisning  hos Anna Ilsøe i 7 år og arbejdet som korleder og sangcoach i et ungdomsteater.

Derudover er jeg forsanger og sangskriver i eget band samt eventsangerinde. 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Emmelie Bohr har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Emmelie kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg tilbyder undervisning i sang og sangteskstskrivning

SANG

Sangundervisning hos mig tager udgangspunkt i vejrtrækning, sangteknik og performance - Ét skridt ad gangen.

Eleven og jeg vil som noget af det første arbejde udfra at lære elevens stemme at kende. En sangstemme er et instrument, og skal derfor arbejdes med og metoderne kan være meget individuelle afhængigt af elevens volume og register.

Jeg arbejder med vejrtrækning som et af de mest fundamentale værktøjer til at eleven kan lære at forstå og beherske sin stemme.

Det er vigtigt for mig, at det skal være sjovt, så vi tager udgangspunkt i de sange, eleven ønsker at synge og arbejder derfor procesorienteret, og igennem øvelser skaber vi fremgang i at kunne synge den valgte sang bedst muligt.

Jeg kan garantere en masse skønne og bekræftende sangoplevelser - der er intet bedre end at kunne mærke sin stemme vokse sig stærkere og få mere kontrol over den.


SANGTEKSTSKRIVNING

Jeg tilbyder også undervisning i tekstskrivning.

Jeg har de seneste 5 år selv skrevet og produceret sangtekster, og har i den forbindelse samlet de bedste inspirationsværktøjer og skrivemetoder.

Hvis eleven kunne tænke sig at prøve kræfter af med tekstskrivning vil vi sammen arbejde os frem til melodier og tekster ved hjælp af forskellige skriveøvelser, mindmaps og sjove eksperimenter.

Det er en fantastisk rejse at skrive sangtekster og virker enormt terapeutisk. Vi skal sammen dykke ned i en masse tekstuniverser og være kreative og nytænkende.

I sangskriving er intet forkert, og man får, ligegyldig alder, en masse fedt output.


Jeg underviser hjemme hos eleven eller hvorend han/hun foretrækker. Det kunne også være på græsplanen i haven, det skal bare være der hvor eleven føler sig bedst tilpas :-) Selv bor jeg i København N

Online undervisning kan også lade sig gøre. Fx: hvis der er brug for 30 minutters sangundervisning over skype inden en koncert eller prøve

Jeg tager 300,- for 60 minutter og 50,- for transport


De bedste hilsner fra Emmelie
Musikunderviser Emmelie  Bohr

Kontakt Emmelie

Kontakt Emmelie gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked