Esben Rossen

100 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 5000 Odense C

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkHiphop/RapJazzPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

For begynderen! 

Min undervisning vil hovedsaligt fokusere på at finde sig godt til rette i musikken (Både på bassen, og indenfor teorien) Da jeg mener at det er en vigtig byggesten i det at spille på sit instrument. Alt efter hvad der er stemning for, kan vi dykke ned i forskellige genrer efter dit valg.

Jeg underviser med et smil på læben, da jeg mener at musik skal læres igennem et afslappet og rart miljø.

Du vil efter ønske få hjemmearbejde og viden som du kan have med til eftertanke til vi ses igen. 

Den første lektion vil være en introduktion, hvor vi kan lære hinanden og dine ambitioner at kende, ud fra det vil jeg kunne sammensætte en "Arbejdsplan" som vi kommer til at følge i et roligt men fast tempo. (Den første lektion vil derfor højst sandsynligt ikke indebære instrumentet, derfor er den gratis) :-)


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Esben Rossen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Esben kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet musik i 7 år, og studerer lige nu på HF-Flow i Odense, med bas som hovedinstrument. Jeg spiller i øjeblikket i band for singer/songwriteren "Siska".

Musikunderviser Esben Rossen

Kontakt Esben

Kontakt Esben gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked