Frederik Håkonssen

300 kr.   60 min.

Steder

  Lokale: 1432 København K

Favoritgenrer

ElektroniskFunkJazzLatinPopR&BReggaeRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Lær at spille trommer, eller kom videre med det du allerede kan.

Jeg hedder Frederik Håkonssen og er 23 år gammel. Jeg er trommeslager og studerende ved Syddansk Musikkonservatorium på 3 år. Jeg har tidligere undervist på Vordingborg og Stege musikskole, samt en privat musikskole i Næstved ved navn ”School of Music”. Jeg har stor erfaring i at undervise folk i alle aldre, og med forskellige behov og formål som fx. at blive klar til en optagelsesprøve på MGK, eller hvis du bare ønsker at blive bedre og have det sjovt med musikken, hvilket er altafgørende - vi skal have det sjovt!

Dit niveau kan være helt fra nybegynder til meget øvet og undervisningen vil tage udgangspunkt i dine ønsker og behov. Jeg har to trommesæt, så gruppeundervisning er også en mulighed.

Vi kan f.eks. arbejde med:

  • Grundrytmer.
  • Forskellige stilarter.
  • Grundlæggende koordination.
  • Improvisation og trommesolo.
  • Grundlæggende teknik og puls/”time”. (Jeg spiller både traditional og matched grip).
  • Nodelæsning.
  • At spille til numre, metronom og ”play-a-long” materiale.

Undervisningen vil foregå i mit øvelokale på Nørrebro. Adressen er: Refshalevej 207A, Ekho Ekho

På gensyn :)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Håkonssen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er i gang med 3 år af min bacheloruddannelse som rytmisk musiker ved Syddansk Musikkonservatorium. Jeg har tidligere undervist på Vordingborg og Stege musikskole, og på en privat musikskole i Næstved ved navn ”School of Music”. Ved siden af mit studie og undervisning spiller jeg med i følgende bands: Skuggi Spila, Vi Leger Musik og Harmonics. 

Musikunderviser Frederik Håkonssen

Kontakt Frederik

Kontakt Frederik gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked