Frederik Jyll

400 kr.   60 min.

Steder

  Lokale: 2400 København NV
  Online

Favoritgenrer

ElektroniskFunkHiphop/RapPopR&BSoul

Personlig beskrivelse

Jeg er producer, sangskriver og mixer, og arbejder primært som producer for major-label artister rundt om i verden. Med mit arbejde som producer/sangskriver har jeg indtil videre opnået at ligge nr. 1 på Itunes i 41 lande, og opnået en topplacering på Billboards albumliste med den Koreanske supergruppe GOT7. Jeg har ud over mit arbejde med K-Pop i Korea desuden arbejdet med forskellige artister i vesten bl.a. OMI, SVEA, Bro, Matthias Kolstrup, Wafande, Ankerstjerne, Ea Kaya mf. Grundet min baggrund som jazzguitarist har jeg opnået høj musikalsk forståelse og kan derfor arbejde inden for de fleste genre, som Pop, Rnb, Hip Hop, EDM, Folk mm. Jeg har også medvirket til at skrive musik til TV; senest titelsangen til DR Ultra serien "Klassen" m. Frederik Leopold.

Ableton Live har i mange år været mit primære værktøj, men jeg har også beskæftiget mig med Logic Pro X, som jeg også kan manøvrere i.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Jyll har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har arbejdet med musik i 12 år, og med guitar som mit første instrument begyndte jeg at studere på MGK i helsingør 2012-2015. I 2017 skrev jeg kontrakt med GL Music i København, som jeg har tæt samarbejde med. Jeg har tidligere undervist i guitar og musikproduktion og haft elever i aldre fra 6 - 50 år.

Musikunderviser Frederik Jyll

Kontakt Frederik

Kontakt Frederik gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked