Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Gustav Hendriksen

100 kr. for 40 min.

Steder

  Hjem: 3400 Hillerød

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkJazzR&BReggaeRockSoulWorld

Personlig beskrivelse

Jeg er 18 år, og har gået på kreativ Friskole i Hillerød fra 04-14. Her begyndte min interesse for musikken.

Derefter har jeg været på Ollerup Musikefterskole, hvor jeg for alvor begyndte at skrive musik selv.

Nu går jeg på musiklinje på Aurehøj musikgymnasium i København.

Musiken har gennem hele mit liv fyldt meget.
Jeg mener at kreativiten i musikken er enormt vigtig.Man bliver ikke god af bare at lære at spille efter nogle noder, en eller anden komponist en gang har skrevet.
Musik er kommunikation. Det er et sprog. Rigtig gode musikere behersker sproget, og forstår at kommunikere det de føler ud gennem musikken. Derfor vil jeg gennem min undervisning forsøge at give eleven nogle redskaber til at udtrykke sig musisk.

Jeg tilbyder undervisning på el-bas og guitar, (akustisk/el), til begyndere, øvede og hajer.

Derudover tilbyder jeg klaverundervisning til nybegyndere, samt undervisning i sangskrivning, (dette kan foregå på forskellige instrumenter).
En del af sangskrinvingen er selvfølgelig også lyrikken i musikken. Lyrik har også i længere tid været en af mine større passioner, så jeg tilbyder også undervisning i at skrive sangtekster og digte.

Målet er, udover at udvikle sig musikalsk, at forstå musikken, at lære at udtrykke sig gennem musikken, at åbne nye sider af musikken og opdage alle de muligheder den gemmer.

Prisen er 150 i timen.
Mht. tid og sted er jeg fleksibel. Det kan enten foregå hos mig i Gadevang (lidt uden for Hillerød), hos dig eller evt. et helt tredje sted, men giv et ring, så snakker vi om det.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Gustav Hendriksen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Gustav kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet elbas i ca. 7 år, og modtager selv undervisning af Bo Stieff.
Guitar har jeg spillet i 4 år, og klaver har jeg spillet sideløbende. Derudover har jeg i løbet af de seneste par år skrevet en masse musik selv, og spillet i diverse bands. Genremæssigt har jeg spillet alt fra Jazz til tung rock, og spiller i dag primært funky jazz ala Herbie Hancock.
Mit band fra efterskolen vandt sidste år en sangskrivningskonkurrence, og fik bl.a. lov at spille på Demokrati festival i Svendborg.
Her er en lille primitivt indspillet demo fra sidste år af en nummer jeg har skrevet:https://www.youtube.com/watch?v=a2X8khjO8R0
Den giver dog ikke et så godt billede af mit niveau og hvad jeg spiller i dag...

Er du i tvivl om noget? Så ring engang og lad os snakke om det. Ellers så prik en kammarat på skulderen, og hør om han også er frisk - det er muligt at dele en lektion.


Hilsen Gustav Hendriksen


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR