Gustav Kirkegaard

110 kr. for 40 min.

Steder

  Hos elev (Kørsel: 10 kr.)

Instrumenter

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Gustav Kirkegaard. Jeg er 17 år og brænder for musik og har fundet glæde i at undervise i det og dele den gave, musik er, med andre. Jeg har spillet trommer i otte år og har samlet adskillige andre instrumenter op på vejen, men dog ikke på samme niveau. Jeg er indforstået med ansvaret for at være velforberedt, veloplagt og punktlig og jeg gør ikke noget halvt. Jeg går på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing og bor på kollegiet der.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Gustav Kirkegaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Gustav kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet trommer i otte år, hvoraf tre år har været på musikskolen i Viborg/Bjerringbro. Jeg har gået to år på efterskole hvor jeg har spillet rigtig meget, bla. to musicals, i et fast band og ved deltagelse i en musikkonkurrence ved et lejrarrangement. Jeg går nu i 1. g på gymnasiet, hvor jeg skal have musik på a-niveau, i løbet af de tre år.

Gustav Kirkegaard  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR