Hasse Bruun

250 kr.   40 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N
  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientElektroniskFunkFusionHiphop/RapJazzPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Hasse BruunSoundCloud-profil for Hasse Bruun

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Mit navn er Hasse, og jeg blev færdigudannet som trommeslager på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, for ca. 2 år siden. Jeg har efter min afgang, spillet, produceret og undervist en masse. Inden for det sidste halve år har jo dog lagt min undervisning lidt til side, for at fokusere på min egen karriere som musiker. Det går fint, men er nu igen sulten efter at undervise nogle seje elever i København.

Kort fortalt og med undervisning i øjemed, har jeg været trommelærer for både unge og voksne - på alle niveauer, og har også haft større sammenspilsgrupper. Jeg favner meget bredt genremæssigt, og arbejder meget med både jazz, rock, pop og elektronisk musik. Jeg har en stor kærlighed for at lære min egen musikalitet fra mig, og har altid gjort en dyd ud af, at tilpasse min undervisning til den individuelle elev.

Har du lyst til at vi også arbejder med at indspille vores trommespil, og evt. lege med at gøre dem til færdige tracks, er det helt klart en mulighed. Jeg har alt udstyr der er brug til at vi kan omdanne mit øvelokale til et lille "hjemmestudie". Det vil dog tage mig ekstra tid at sætte op, så prisen vil også være 100 kr. dyrere, hvis vi vælger at gøre det :)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Hasse Bruun har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Hasse kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har en kandidat (master of music) fra Rytmiske Musikkonservatorium i København.

Lige nu spiller jeg i mange forskellige projekter. I nogen af dem er jeg med til at skrive musikken fra bunden af, og i andre fungerer jeg udelukkende som trommeslager "on the rocks". For tiden lægger jeg det meste af min energi i tre musikprojekter. Elektromusik-projektet “Mana Pool”, min tromme/synth duo “Mathias Savery & Hasse Bruun” og sidst, men ikke mindst en pop-trio ledet af sangerinden Mathilde Savery.

Derudover indspiller jeg og producerer jeg min egen musik sideløbende.

Værd at nævne, er også min erfaring med filmmusik. Jeg tog min Bachelor i samarbejde med nogle elever fra den Danske Filmskole, og har sidenhen arbejdet med mindre filmværker.

Musikunderviser Hasse Bruun

Kontakt Hasse

Kontakt Hasse gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked