Helene Aaboe

125 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Favoritgenrer

BluesElektroniskFolkFunkJazzKlassiskMusicalPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg er en passioneret sanger og underviser, der spænder bredt genremæssigt.

Til daglig studerer jeg sang og korledelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Derudover bruger jeg min stemme som leadsanger i et rockband, til diverse solooptrædener og i forskellige rytmiske og klassiske kor. Men mest af alt brænder jeg for at inspirere sangglæde og personligt udtryk i mine elever.

I min sparsomme fritid kan jeg lide at dyrke yoga, lave mad og tegne.

Undervisningen:

I min undervisning lægger jeg stor vægt på at lære dig og din stemme at kende, så vi sammen kan finde ud af hvilke områder er mest relevante for dig at arbejde med. Det kan blandt andet være:

- Kropsholdning

- Åndedræt

- Støtte

- Afspænding/massage

- Opvarmningsteknikker

- Klang

- Effekter

- Improvisation

- Tekstfortolkning

- Personligt udtryk

- Selvtillid i din optræden

Det er vigtigt for mig at finde de elementer og teknikker der resonerer med dig og dit ambitionsniveau, så undervisningen altid er sjov og motiverende for dig.

Uddannele og baggrund

Jeg begyndte at modtage klaverundervisning som 7-årig og blev 2 år senere optaget på Den jyske Sangskole hvor jeg gennem 10 år modtog undervisning i sang, klaver og hørelære, og optrådte med Midtvest Pigekor i ind- og udland. De seneste 10 år har jeg modtaget undervisning i rytmisk sang, spillet i diverse bands indenfor genrene rock, blues, jazz, funk, soul og pop, og stået på scenen i flere musicals.

Jeg har selv undervist i sang i 7 år både i faste, længere forløb og som coach op til auditions og eksamener.

Andre specialer:

- Vil du være i topform til en audition, optagelsesprøve eller eksamen? Jeg har god erfaring med at arbejde i kortere forløb op til en vigtig performance, hvor vi arbejder med sangvalg, hvordan du teknisk håndterer de svære steder i sangen, hvilket udtryk der fungerer i sammenhængen og hvordan du kan bruge dine nerver positivt.

- Vil du gerne kunne spille klaver mens du synger? Jeg underviser gerne i akkordspil og forskellige stilarter indenfor akkompagnement, samt hvordan du rytmisk og teknisk kombinerer sang og klaverspil.

- Vil du lære at læse noder eller forstå takt- og tonearter, akkorder og skalaer? Et fundament af musikteoretisk viden kan hjælpe dig når du skal kommunikere med andre musikere og i kor og musicals, hvor man ofte bruger noder. Jeg kan undervise i musikteori og hvordan du går fra at forstå nodesystemet til at kunne synge det du ser på papiret.

- Skriver du selv sange eller vil du gerne begynde at skrive sange? Sangskrivning er en dybt personlig proces uden nogen rigtig eller forkert fremgangsmåde. Men det kan være rart at dele sine overvejelser og ideer med nogen. Baseret på mit studie af eksperters teorier og min egen erfaring kommer jeg gerne med input, øvelser og måder at komme ud af din comfort zone.

Kom i kontakt med Helene

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Helene gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal