Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Helene Aaboe

150 kr. for 30 min.

Steder

  Lokale: 9000 Aalborg

Favoritgenrer

BluesElektroniskFolkFunkJazzKlassiskMusicalPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg er en passioneret sanger og underviser, der spænder bredt genremæssigt.

Til daglig studerer jeg sang og korledelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Derudover bruger jeg min stemme som leadsanger i et rockband, til diverse solooptrædener og i forskellige rytmiske og klassiske kor. Men mest af alt brænder jeg for at inspirere sangglæde og personligt udtryk i mine elever.

I min sparsomme fritid kan jeg lide at dyrke yoga, lave mad og tegne.

Undervisningen:

I min undervisning lægger jeg stor vægt på at lære dig og din stemme at kende, så vi sammen kan finde ud af hvilke områder er mest relevante for dig at arbejde med. Det kan blandt andet være:

- Kropsholdning

- Åndedræt

- Støtte

- Afspænding/massage

- Opvarmningsteknikker

- Klang

- Effekter

- Improvisation

- Tekstfortolkning

- Personligt udtryk

- Selvtillid i din optræden

Det er vigtigt for mig at finde de elementer og teknikker der resonerer med dig og dit ambitionsniveau, så undervisningen altid er sjov og motiverende for dig.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Helene Aaboe har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Helene kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg begyndte at modtage klaverundervisning som 7-årig og blev 2 år senere optaget på Den jyske Sangskole hvor jeg gennem 10 år modtog undervisning i sang, klaver og hørelære, og optrådte med Midtvest Pigekor i ind- og udland. De seneste 10 år har jeg modtaget undervisning i rytmisk sang, spillet i diverse bands indenfor genrene rock, blues, jazz, funk, soul og pop, og stået på scenen i flere musicals.

Jeg har selv undervist i sang i 7 år både i faste, længere forløb og som coach op til auditions og eksamener.

Andre specialer:

- Vil du være i topform til en audition, optagelsesprøve eller eksamen? Jeg har god erfaring med at arbejde i kortere forløb op til en vigtig performance, hvor vi arbejder med sangvalg, hvordan du teknisk håndterer de svære steder i sangen, hvilket udtryk der fungerer i sammenhængen og hvordan du kan bruge dine nerver positivt.

- Vil du gerne kunne spille klaver mens du synger? Jeg underviser gerne i akkordspil og forskellige stilarter indenfor akkompagnement, samt hvordan du rytmisk og teknisk kombinerer sang og klaverspil.

- Vil du lære at læse noder eller forstå takt- og tonearter, akkorder og skalaer? Et fundament af musikteoretisk viden kan hjælpe dig når du skal kommunikere med andre musikere og i kor og musicals, hvor man ofte bruger noder. Jeg kan undervise i musikteori og hvordan du går fra at forstå nodesystemet til at kunne synge det du ser på papiret.

- Skriver du selv sange eller vil du gerne begynde at skrive sange? Sangskrivning er en dybt personlig proces uden nogen rigtig eller forkert fremgangsmåde. Men det kan være rart at dele sine overvejelser og ideer med nogen. Baseret på mit studie af eksperters teorier og min egen erfaring kommer jeg gerne med input, øvelser og måder at komme ud af din comfort zone.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR