Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Henriette Larsen

185 kr. for 25 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkKlassiskPop

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Henriette Larsen

Personlig beskrivelse

Klaverskolen er specialiseret i undervisning af børn på alle niveauer. Børnene skal være fyldt 6 år, når de starter. Ellers får de ikke nok ud af undervisningen.

Herudover tilbyder Klaverskolen voksenundervisning, eksamensforberedelse, forberedelse i forbindelse med koncerter samt optagelsesprøver til MGK, MI og konservatorierne.

I klaverskolen undervises i grundlæggende klaver, klassisk klaver, akkompagnement og brugsklaver. I undervisningen indgår der musikforståelse, nodelære, becifringer, teori, musikhistorie/genrekendskab, fortolkning og hørelære i et omfang, der passer til den enkelte elevs niveau, interesse, ønsker og individuelle mål.

Omdrejningspunktet i undervisningen er ALTID lyst og motivation - uanset om man er barn eller voksen, begynder eller øvet.

Se mere på www.klaverskolen.nu

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Henriette Larsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Henriette kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg hedder Henriette Larsen og har spillet klaver siden jeg var 9 år. Jeg har selv modtaget masser af klaverundervisning i tidens løb - bl.a. hos klaverprofessor John Stonko, Emory University, Atlanta, USA. 

Jeg er uddannet cand.mag. i musikvidenskab fra Københavns Universitet i 2004.

Da jeg var barn og ung deltog jeg i talentkonkurrencer og har siden spillet mange koncerter både som solist, akkompagnatør og som orkestermusiker.

Jeg har mere end 20 års erfaring i at undervise og har udviklet en undervisningsmetode over årene, hvor jeg kombinerer tekniske og musikalske færdigheder med en anerkendende og motiverende tilgang til den enkelte elevs aktuelle niveau og udviklingsmuligheder.

Se mere på www.klaverskolen.nu

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR